Aktuális

Répás-per: beidézik a kuncsaftokat is

GYLF

Létrehozva: 2014.11.10.

Az év botránya lehet a kerítéssel vádolt Répás Lajos ügyének pere. A Bors ugyanis megtudta: nemcsak a lányokat, hanem férfi partenereiket – többnyire tekintélyes üzletembereket, példás családapákat – is beidézheti a bíróság.

Most aztán borulhat a bili! A Bors értesülései szerint a bíróság be­idézheti azokat a férfiakat is, akik pénzért szexelhettek magyar cicababákkal, köztük sztárokkal is. Azt egyelőre nem lehet tudni, kik szerepelnek a listán, de ismerve a lányok pletykáit, üzletemberek, politikusok, ismert férfiak is megkaphatják majd a behívójukat. Igaz, csak tanúként kell majd vallaniuk, de számukra talán nagyobb büntetés lehet a bélyeg: lányoknak fizettek titkos légyottokért. Nem beszélve arról, hogy nemcsak a nyilvánosság, hanem a családjaik, rokonaik előtt is el kell majd számolniuk a piszkos titkaikkal. Ráadásul hosszú persorozatra kell számítani.

– Száz tanút kell majd meghallgatni! Köztük vannak olyan ismert lányok, akik azóta a sztárok elitjéhez tartoznak. De azok a férfiak, akikkel kettejük döntése alapján ágyba is bújtak. De azt nem tudom elképzelni, hogy ezek a lányok, és ezek a befolyásos, köztiszteletben álló urak megjelennek majd a bíróságon – magyarázta Répás.

Nincs feljelentő

S hogy mivel védekezik majd Répás Lajos, az ügy kerítéssel vádolt kulcsfigurája? Továbbra is azt állítja, prostikkal sosem foglalkozott. – Magamtól sosem írtam senkinek, hogy menjen pénzért szexelni. Ha ezzel kerestek is, annyit tehettem, hogy bemutattam őket olyan férfiaknak, akiknek igénye volt erre. Én ezzel azt akadályoztam meg, hogy prostivá váljanak. Hogy mit csináltak, szexeltek-e vagy sem – sosem volt közöm hozzá. Kettőjükre tartozik, az önrendelkezési joguk sohasem csorbult. Feljelentő sincs az ügyben. Ezek diszkrét dolgok.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek