Aktuális

Most vegyen magának egy rakás külföldit! 

Bors

Létrehozva: 2014.11.20.

Mindig is érdekelték a nemzetközi kapcsolatok? Nem veti meg a szórakozást? Már gyermekkorában arról álmodott, hogy egyszer egy műemlékvédelmi épületegyüttes boldog tulajdonosa lesz? Végre eljött az Ön ideje!

Hostel, romkocsma, kávézó. Divatos szavak az elmúlt évtizedben. A Király utca vidékét elnézve tökéletes befektetés egy-egy stílusos, főként külföldiek pénztárcáját megcélzó szórakozó- és szálláshely kialakítása.

Az ingatlanbazar.hu oldalán talált hirdetés szépsége - a befektetési lehetőségen túl - azonban magában a Palotanegyedben álló épületben rejlik. Már ha szeretjük a romantikát.

A bérház tartóoszlopait egykor az Eiffel iroda tervezte. A jelenlegi, megújult állapot pedig egy hattagú tervezőcsapat munkájának köszönhető. A műemléki védelem alatt álló ingatlan alapterülete egyébként összesen 900 m2. És hogy a helyzet még színesebb legyen, a jelenleg Garzonkert néven a házban működő műintézmény egy “sajátos tömörülés” része, amely a környéken található Lumen Caféval, „Minoo” Házzal és a Gepárd és Űrhajó étteremmel együtt karöltve próbál minél teljesebb élményt nyújtani a Mikszáth téren megforduló vendégeknek.

Ja igen. Van Önnek 1.05 milliárd forintja? Mert ugye a vételár…Utána jöhetnek azok a pertuk minden nyelven!

További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán! Kattintson!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek