Aktuális

Meghitt hangulatban a Tchibo-val! (x)

Bors

Létrehozva: 2014.11.12.

A lelkünk mélyén már bizonyára mindannyian készülünk az ünnepi időszakra. Ha másképp nem, akkor tervezgetjük a szabadságot, az addig elvégzendő sürgős és fontos teendőket, és néha kétségbe esünk, hogy mennyire rohan az idő. Álljunk meg egy pillanatra, dőljünk hátra a kedvenc székünkben, és tegyünk egy rövid varázslatos utazást a közelgő ünnep hangulatába!

A Tchibo ezen a héten stílusos vidéki fabútorokat és környezetbarát, trendi karácsonyi dekorációkat hozott el nekünk! Találunk kiváló minőségű ruhás- illetve tálalószekrényt, elegáns sötétítőfüggönyt, vagy éppen dekoratív díszpárnákat és egyéb lakástextileket. Ha még nem ismerjük, érdemes tudni róla, hogy a LED-világítás két legfőbb előnye: a nagyon alacsony energiafogyasztás és az egyedülállóan hosszú időtartam. Válogassunk kedvünkre! Íme, néhány kedvcsináló termék!

Ezt a LED-es égősort kiválóan variálhatjuk otthonunk díszítésére, az ünnepi hangulat fokozására. A 10 facsillag meleg fehér fénnyel, aranyszínű, trendi kivitelezésben varázsolja elénk a karácsony közeledtét. Néhány szép fenyőágra tekerve akár még karácsonyfaként is használhatjuk. Energiatakarékos és balesetbiztos megoldás is egyben.

Ha elkötelezettek vagyunk a környezetünk iránt, és idén nem szeretnénk erdőkből kivágott fenyőfát vásárolni, akkor ezt a kültéri LED-es díszfát egyenesen nekünk találták ki! Jól mutat a kertben, az udvaron, de akár beltéri használatra is figyelmünkbe ajánlják. Összesen 160 meleg fehér fényes, környezettudatos égő gondoskodik arról, hogy az ünnepi hangulat valóban ragyogó lehessen. A magassága kb. 167 cm, és a funkcionálisan kialakított földnyárs végének segítségével könnyen stabilizálható.

Folytatva a LED-del működő dekorációk sorát, itt egy ívelt ablakdísz, amely energiatakarékos időzítővel is rendelkezik. Kb. 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol, 18 óra után pedig visszakapcsol. Vidám és hangulatos mintákkal, a stílusos ünnepi díszek kategóriájából!

Egy pompás és minőségi reggeliző tálca – a ráérős reggelikért! Ha beszerzünk egy ilyet, biztosan több időt és figyelmet fogunk szentelni az étkezéseinknek is. A tálca külön érdekessége, hogy a kanapé vagy a fotel karfájára erősíthetjük. Ám ha behajtjuk lábait, az ölünkbe illetve az asztalra is tehetjük. Kiváló minőségű akácfából készült, kellemes világosbarna árnyalatban.

Ezt az adventi naptárat érdemes már most beszerezni, mert a készletek gyorsan fogynak. Ez az ötletes és tetszetős összeállítás 24 darab, tetszés szerint megtölthető vászonzsákocskát tartalmaz. A naptár így újra és újra felhasználhatóvá válik, nem csak idén, hanem jövőre is használhatjuk. Ráadásul hamarosan érkeznek az ünnepi sütéshez szükséges praktikus eszközök és tippek a Tchibo webshop kínálatában, ne aggódjunk, lesz mivel megtölteni a zsákokat!

Néhány kiemelt termék, melyek jóval többet jelentenek csupán a funkcionalitásuknál. Energiatakarék, tetszetős, praktikus megoldásokat jelentenek az ünnepi hangulat és a családi meghitt pillanatok fokozására. Válogassunk közülük már most, nézzünk bele a teljes kínálatba!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek