Aktuális

Elképesztő dolgot tett a legbénább tolvaj

Bors

Létrehozva: 2014.11.13.

Valószínűleg nem nyerne ösztöndíjat egy nívósabb főiskolán az a béna rabló, aki megpróbált egy egész láncfűrészt beletuszakolni a nadrágjába. Igen. Egy láncfűrészt!

Hiába tervezte el a legapróbb részletekig Anthony Ballard az évszázad lopását, ha jobban átgondolja a dolgokat, akkor hamar kiderült volna, hogy akciója halálra van ítélve. A 28 éves floridai férfi ugyanis megpróbált ellopni egy láncfűrészt, mégpedig úgy, hogy beletuszkolta a nadrágjába.

A munkanélküli férfi már a lopás elején zavartan viselkedett, de igazán akkor keltette föl a figyelmet, amikor a pult mögül előbújt a hatalmas dudorral a ruhája alatt. Még szerencséje, hogy nem kapcsolt be. A boltosok persze üldözőbe vették, mire elhajította a fűrészt és biciklijén elszelelt – olvasható a Mirroron.

De hogy igazán tetézze hülyeségét: később visszatért, hogy megkeresse a zsákmányát. Pechjére ekkor már a rendőrök helyszíneltek a tetthelyen, így azonnal kattant a bilincs a férfi kezén. Még csak át sem öltözött a rablás óta, így nem volt nehéz azonosítaniuk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek