Aktuális

Bréking: férjhez ment a világ legféltékenyebb nője

Bors

Létrehozva: 2014.11.11.

A 31 éves Debbi Wood korábban minden alkalommal hazugságvizsgálatnak vetette alá párját, amikor az hazajött. Reméljük, most azért kicsit megnyugodott.

Nem túlzás, Debbi Wood valószínűleg tényleg a világ legféltékenyebb nője, amit valószínűleg nagyon kevés pasi tűrne el a világon. Úgy látszik, van kivétel, ugyanis a 31 éves nő párja nemrég büszkén írta ki a Facebookra, hogy ők ketten mostmár férj és feleség - írja a Mirror.

A nő az ún. Othello-szindrómában szenved, ami kóros féltékenységet jelent. Ez tragikus is lehet, tettlegességig, akár még emberölésig is fajulhat. Debbi idáig szerencsére nem ment el, de annyira féltékeny volt, hogy heti kétszer vetette alá hazugságvizsgálatnak kedvesét, amikor az hazajött.

Ez még semmi, a betegesen féltékeny nő még a TV-nézéstől is eltiltotta kedvesét, nehogy meglásson valami jó nőt a képernyőn. Ehhez képest az már nem is annyira meglepő, hogy folyamatosan ellenőrizte az e-mailjeit, a telefonját és a banki pénzmozgásait.

Úgy látszik, a férfit ez sem tántorította el, ugyanis Halloween napján boldogan írta ki a Facebookra, hogy összeházasodtak. “Amikor legközelebb írok az üzenőfalra, már nős férfiként teszem majd” - írta.

Mit is mondjunk? Gratulálunk, és tudjuk, hogy egy ilyen betegség egyáltalán nem vicc, de hátha Debbi most megnyugszik kicsit. El sem merjük képzelni, mi lenne, ha férje esetleg úgy döntene, el akar válni.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek