Aktuális

Ilyen undok macskát még biztosan nem látott - fotók

Bors

Létrehozva: 2014.10.08.

Kihívója akadt az internet régi kedvencének számító undok macskának, Tardnak. Garfi még elődjénél is zsémbesebb képet vág, még a legünnepibb pillanatokban is durcás, mintha az egész világra haragudna.

Grumpy Cat, vagyis az Undok macska milliókat keresett gazdájának azzal, hogy finoman szólva semmiért sem lelkesedik.

A kis Tard neve alatt már a második könyv jelenik meg, és több cég is az ő mogorva képével próbál hírverést csapni magának. Most azonban felbukkant a színen Garfi, aki Törökországban él, és ha lehet, még Tardnál is barátságtalanabb ábrázattal verte meg a természet.

Gazdája, Hulya Ozkok több mint száz fotót töltött fel az egyik képmegosztó oldalra kedvencéről, és a portrékat már több mint 17 ezren tekintették meg. Garfi arca már önmagában elég beszédes, de gazdája még különböző ruhákba és vicces kiegészítőkbe bújtatja a perzsa macskát, ké­peihez pedig frappáns aláírásokat is csatol.

A cica még játék közben is olyan undok pofát vág, mint egy száműzött uralkodó, aki mellőzöttségéért az egész világra haragszik, ezért sokan azt jósolják, hogy letaszítja a trónról az undok macskák királyát, Tardot. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek