Aktuális

Horoszkóp: felgyorsulnak az események a héten

Bors

Létrehozva: 2014.10.06.

Könnyebben oldhatjuk meg függőben lévő ügyeinket a következő napokban, és a vitás kérdéseket is lezárhatjuk végre. A csillagállások kedveznek a nagy döntések meghozásának is, és pénzügyekben szintén gyümölcsöző lesz egyes jegyek számára. Demeter Mónika asztrológus írta le, mire számíthatunk a következő napokban.

Réz András: mi felelünk az életünkért

A legelső személyemre szóló horoszkópot vagy harminc évvel ezelőtt kaptam, amikor még hajlamos voltam azt mondani, hogy azért vagyok olyan, amilyen, mert Mérleg vagyok. A baráti körömben azóta már többször megleptek ilyennel, amiből semmi nem jött be, de a gesztus kedves volt tőlük – mondta Réz András. – Ma úgy gondolom, hogy helyes gondolatokat vethet fel, de ne legyen ez az életünk meghatározója, mert azért mi felelünk. Ami a Mérleg tulajdonságait illeti, az egyensúlyra törekvés igaz, de provokáló személyiségnek tartom magam, és lehet, hogy ezzel tudok megnyerni valakit. Hogy életem fő mozgatórugója lenne a vágyott társ megtalálása? Negyvenhárom éve élek ugyanabban a párkapcsolatban. Nem emlékszem, hogy görcsösen készültem volna rá, de kétségtelen, hogy fontos volt.

Az, hogy nagy a társasági igényem, száz százalékban igaz, az viszont, hogy jó szépérzékkel rendelkezem, már nehezen fogható meg, hiszen lehet, hogy amit én szépnek tartok, más már nem annyira. Igaz, hogy szeretem a zenét és az élet napfényes oldalát. Fontos számomra, hogy milyennek lát a világ, bár húszévesen ez még nem annyira érdekelt. Kétségtelen, hogy különösnek kell lenni, eredetinek és összetéveszthetetlennek. Szorongó embernek tartom magam, ami kifelé nem biztos, hogy látszik. A dolgokat alaposan végiggondolom, de a végén merek igent vagy nemet mondani. Gyakran magam idézek elő konfliktusokat annak érdekében, hogy lépjünk tovább. Nem könnyű ügyekbe bevonni, de ha igen, utána brutális energiákat teszek bele. Az akaraterőm szemérmetlenül nagy.

KOS

PÉNZ: ha a napokban nem érkezett egy jelentősebb összeg, hétfőn még esélyes rá. Ám a szerda kiadást jelez, melyet kompenzálhat némi bevétel, és egy kintlévőség megérkezése.
MUNKA: a hét közepén egy olyan feladatot oszthatnak önre, amit rangon alulinak találhat. A vállalkozókra viszont egy gyümölcsöző hét, és egy új szerződés vár.
ÉRZELMI ÉLET: van esély egy új kapcsolatra, sőt lesz, aki oly népszerű az ellenkező nemnél, hogy többen is pályáznak kegyeiért. A szerdai telihold érzelmi túlreagálást okozhat.
ÜZENET: a mai nap egy kellemes kikapcsolódásra invitálhatják, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert élményekben gazdag kikapcsolódást ígér. 

BIKA

PÉNZ: hétfőn és a hét közepén egy nagyobb összeg birtokosa lehet. Aki ingatlant adott el, pénze megérkezik. A banki és hitelügyek is előnyös irányba tartanak.
MUNKA: néhány munkahelyen kaotikus a helyzet, mert felröppen a hír, hogy átalakítás várható, ami egy új felettest is jelenthet. Most viszont könnyebben talál új állást.
ÉRZELMI ÉLET: szövődhet egy szerelem, ám lehet, hogy ezt titokban kell tartani, mert vagy a baráti körből, vagy a hivatásból ered. Az együtt élők szerdán nézeteltérésre számíthatnak.
ÜZENET: néhányan most szánják el magukat egy otthoncserére, ami jó lépésnek tűnik, így érdemes a megállapodást a hét közepére időzíteni.

IKREK

PÉNZ: a hét közepén otthonára kényszerülhet kiadni. Lesz, aki egy kisebb összeget, de lesz, aki egy nagy felújításba kezd, vagy vesz egy értékes berendezési tárgyat.
MUNKA: egy új állás, egy kinevezés, vagy egy erre történő felkérés is elképzelhető. Azonban ajánlatos vigyázni a titkos ellenségeivel! A vállalkozóknak változhat megbízóik személye.
ÉRZELMI ÉLET: igen eseménydúsnak ígérkezik ez a hét, szerelmek szakadhatnak el, és köttethetnek újak. A házasságkötések és összeköltözések száma is növekedhet.
ÜZENET: aki valamilyen nagyobb adásvételt tervez, azt célszerű szerdára, vagy csütörtökre ütemezni, mert a keddivel gondok adódhatnak. 

RÁK

PÉNZ: több forrásból is pénze érkezhet, az egyik, a nagyobb összeg például munkahelyéről, a másik a családtól, vagy otthonával összefüggésben.
MUNKA: ha felkérik egy kiemeltebb munkakörre, ne gondolkozzon, fogadja el! De lesz, aki most talál egy jobb munkahelyet. A vállalkozóknak két remek együttműködési szerződésük születhet.
ÉRZELMI ÉLET: még mindig megvan az esély egy forró szerelemre, már ha független, és nyitott is rá. Szerdán a szerelmesek összekülönbözhetnek.
ÜZENET: sok családba a héten érkezik egy új családtag, újszülöttként. Egy szerdai összejövetel elmaradhat, vagy nem elvárásai szerint sikerül. 

OROSZLÁN

PÉNZ: elvileg már a napokban is érkezhetett pénze, de ha ez még nem történt meg, a mai vagy a holnapi nap is esélyes. A vállalkozóknak egy nagyobb pénzük is kifizetésre kerülhet.
MUNKA: a munkahelyi hangulat nem épp a legideálisabb, ami a hét közepén csúcsosodhat ki. A vállalkozóknak viszont két gyümölcsöző üzlet is kilátásban van.
ÉRZELMI ÉLET: aki a napokban még nem találta meg párját, e hét is ennek lehetőégét jelzi annak második felében. Sok család most költözik, vagy veszi birtokba felújított otthonát.
ÜZENET: lesz, akinek két üzlete, vagy megállapodása is születhet. Viszont a szerdaitól, ha lehet tartózkodjon, mert a szombati a befutó!

SZŰZ

PÉNZ: nagy pénzforgalmat ígérnek a csillagok. Szerdán és szombaton egy váratlan kiadása lehet, viszont ezeket bevételek pótolhatják, és ha szerencsés, még pluszban is marad.
MUNKA: lesz, aki ma kezd új munkahelyén, mert a napokban talált egy kedvező ajánlatot. Ha felkérik egy magasabb pozícióra, fogadja azt el! A vállalkozók szerdai ügyfele zűrös lehet!
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmesek köreiben a hét közepén nézeteltérés adódhat. Ám növekedhet a kapcsolatok összefonódása, így többen összeházasodnak, vagy összeköltöznek.
ÜZENET: aki ingatlanügyben érintett, pozitív fordulatokra számíthat, különösen ma, és pénteken. A családokba béke költözhet.

MÉRLEG

PÉNZ: két forrásból is pénzhez juthat. A szerencsések még hétfőn, illetve péntek környékén. Ez származhat egy remek szerződésből, vagy adásvételből, esetleg munkahelyéről.
MUNKA: a hét második felében egy új állásajánlatot kaphat, amit érdemes elfogadni. A munkát keresők is ekkor aktivizálják magukat! A vállalkozóknak egy remek üzlet kínálkozhat.
ÉRZELMI ÉLET: ma még van esély egy nagy találkozásra, ha ez a napokban nem esett volna meg. A szerdai telihold némi feszültséget hozhat a párkapcsolatokba.
ÜZENET: a hét második felében egy nagyobb rendezvényre kaphat meghívást, amin érdemes részt vennie. A szerda éjjel alvászavarokat okozhat.

SKORPIÓ

PÉNZ: egy szerencsés pénzügyi hét következhet, mivel lesz munkahely, ahol jutalmat osztanak, vagy egyéb helyről érkezhet egy jelentősebb jövedelme. A vállalkozók pénze is számlájukra kerül.
MUNKA: előnyös fordulatok várhatók, így lesz, aki új állást talál, de lesz, akit kineveznek, vagy most foglalhatja el az ígért státuszt. A vállalkozók két komoly szerződére esélyesek.
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek Ámor támadására számíthatnak a hét közepén, lehet, hogy épp hivatása területéről. Az együtt élők között szerdán hatalmi harcok adódhatnak.
ÜZENET: legyen óvatos munkahelyi rosszakaróival! Ha szerdára tervez adásvételt, szerencsés volna elhalasztania!

NYILAS

PÉNZ: a hét közepén egy kisebb kiadása lehet, ami pl. egy összejövetel költsége. Aki adásvételben érintett, azt még a mai napon jó volna fedél alá hozni!
MUNKA: a munkahelyi hangulaton csorba eshet, mert néhány cég átszervezni kényszerül, és nem tudni ki marad. A vállalkozóknak egy remek szerződésük születhet.
ÉRZELMI ÉLET: ezen a héten is van esély az új kapcsolatra, bár sokan épp a napokban találták meg szerelmüket, de így legalább aki lemaradt róla, ő sem esélytelen. Az együtt élők harmóniára számíthatnak.
ÜZENET: lehet, hogy egyik barátja kölcsönkér egy kisebb összeget. Ám arra számítson, hogy lehet, hogy nem tudja időben visszaadni. 

BAK

PÉNZ: elvileg a napokban érkezhetett egy nagyobb összeg, ha ez nem történt volna meg, még a mai nap is sanszos erre. Egy remek megállapodás, vagy adásvétel is kilátásban van.
MUNKA: néhány munkacsoport élére új felettes kerül, és egy kisebb létszámcsökkentés is előfordulhat. A vállalkozók szerdai megbízása meghiúsulhat, viszont a hétvégén egy új üzletet köthet.
ÉRZELMI ÉLET: a hét közepe néhány szerelemre megpróbáltatást mér. Viszont aki már, vagy még társtalan, szombaton számíthat egy forgószél erejű kapcsolat kialakulására.
ÜZENET: ha egy nagyobb baráti összejövetelre kap meghívást a hétvégére, ne hagyja ki, mert igazán jól sikerülhet!

VÍZÖNTŐ

PÉNZ: a hét közepén egy jelentősebb összeg ütheti markát, ami érkezhet egy sikeres adásvételből, vagy ha jutalomosztás esedékes munkahelyén, ön is a listán szerepelhet.
MUNKA: lesz munkaközösség, akinek az élére új főnököt neveznek ki, ami azért szerencsés, mert egy jóindulatú és rugalmas személyiség lehet. A vállalkozóknak a hét közepére mutatkozik megrendelés.
ÉRZELMI ÉLET: a baráti körből, vagy a hivatásból valakin megakadhat a szeme, ám a továbbiak már önökön múlnak. A házas és élettársi közösségekben szerdán konfliktus lehetséges.
ÜZENET: mint sokan a héten, ön is kaphat egy kikapcsolódásra invitáló meghívást, amivel érdemes élni! 

HALAK

PÉNZ: ma is, és a hét második felében is esélyes bevételre, és lehet, hogy nagyobbra. Az adásvételeket és szerződéseket a hét közepén célszerű kerülni!
MUNKA: izgalmas hete lehet néhány szülöttnek, mert vagy új állást talál, vagy egy előnyösebb beosztásba helyezik. A vállalkozóknak egyik megrendelője lemondhatja az üzletet.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmesek szerdán összekülönbözhetnek. Az együtt élőkre viszont egy kiegyensúlyozott hét vár, különösen annak második felében.
ÜZENET: figyeljen a számlákon szereplő határidőkre, mert ha valamelyiket nem fizette be időben, pluszköltsége keletkezhet belőle, mivel késedelmi kamatot számíthatnak fel. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek