Aktuális

Apja korabeli férfi mellett boldog a 21 éves Annie

Tamás Rita

2014. október 5. vasárnap 00:00

Annie mindössze 18 éves volt, amikor megismerte Garyt, a nála 31 évvel idősebb férfit. Féltek ­belevágni a kapcsolatba, de úgy tűnik, jól döntöttek, ma már két gyermekük van.

Annie Reed 18 esztendősen kezdett Gary kocsmájában dolgozni. Miközben pultosként szolgálta ki a vendégeket, Gary Reed szemet vetett rá, de nem akart rámenősen udvarolni. Sokáig nem kellett győzködnie a lányt, ahogy egyre többet beszélgettek, rádöbbentek, hogy hiába a nagy korkülönbség – Gary két nappal fiatalabb csak Annie édesapjánál –, teljesen egy hullámhosszon vannak, imádnak együtt lenni, mindent meg tudnak beszélni.

– Furcsán éreztük magunkat mi is – meséli Annie –, ezért három hónapig titokban randevúztunk, úgy döntöttünk, hogy nem sokkoljuk a családot, csak akkor mondjuk el nekik, amikor már biztosak lehetünk a dolgunkban. De annyira jól kijöttünk, olyan tökéletesen működött minden, hogy három hónap elteltével nyilvánvalóvá vált, minket egymásnak teremtett az Isten, itt nincs mit titkolni.

Amikor apámnak elmondtam, hogy a szerelmem, Gary csak két nappal fiatalabb nála, nem értette az egészet, dühbe gurult, bosszantotta a dolog. Aztán amikor megismerkedtek, kezet fogtak egymással és váltottak pár szót, minden megváltozott. Apám látta, hogy Gary imád, és gyorsan megszerette ő is.

Azóta a párnak két gyermeke született, a most kétéves Teagana és a hét hónapos Kai, nyár végén pedig össze is házasodtak az angliai Dorchesterben. A 21 éves Annie otthon van a kicsikkel, a család sokat segít neki, mindenki elfogadta őket, látják, hogy mennyire szeretik egymást. A közös ismerősök sem vetik a szemükre a nagy korkülönbséget, talán azért nem, mert min­den­ki úgy véli, hogy tényleg tökéletesen összeillenek.

– A korábbi párom is idősebb volt nálam, igaz, csak húsz évvel – neveti el magát a fiatalasszony. – Szóval tulajdonképpen nem volt meglepő, hogy megint rutinosabb férfit választottam, persze a 31 évnyi korkülönbség azért még nálam is szokatlan. Amikor az előző párommal gondok adódtak, Gary állt mögöttem.

A szakítás után is tartottuk a kapcsolatot, én a város egy másik részébe költöztem, otthagytam a kocsmát, de a kapcsolatunk ennek ellenére egyre szorosabb és szorosabb lett. Addig nem úgy gondoltam rá, mint férfira, hanem mint egy apafigurára, de ez napról napra változott. Egyik reggel különösen gyengéd volt hozzám, és meg is csókolt, ekkor eldőlt a sorsunk, azóta egy percre sem szakadtunk el egymástól.

Annie és Gary fél évvel a megismerkedésük után eljegyezték egymást, a nyáron pedig összeházasodtak, közben megszületett a két kisgyerek.

– Csodálatos volt az esküvőnk, ott volt az egész család és sok-sok barát – meséli Annie. – Ami velünk történik, az a boldogság legfelsőbb foka. Érdekes, hogy éppen egy olyan kapcsolattól kapja meg az ember ezt, amelytől nem is várta volna. Nálunk tökéletesen működik minden, Gary, mivel idősebb, tapasztaltabb, sok mindent jobban tud, mint én.

De nem várja el, hogy minden tanácsát megfogadjam gondolkodás nélkül. Olykor vannak nálunk véleménykülönbségek, de sosincs veszekedés és hangos szó. Mindig ilyen szerelemről álmodtam, és erre egy apám korabeli férfitól kaptam meg... ­Érdekes, de csodás érzés.

További cikkek

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Jaj, de kellemetlen: Fotóval üzent Csuti Kulcsár Edinának

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

origo.hu

Gyereket vár a női kézilabda-válogatott klasszisa

magyarnemzet.hu

Kreml: Moszkvát aggasztja, hogy Washington fokozza a feszültséget

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

origo.hu

Gigantikus delfint idéző gépekkel fuvaroz túlméretes szállítmányokat az Airbus

life.hu

"Úgy döntöttünk, hogy megszakítjuk házastársi kapcsolatunkat" - Megdöbbentő hírt közölt a királyi család

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor: Április után folytatjuk, és bővítjük a családtámogatásokat + videó

ripost.hu

Ez a hatalmas, kerek fenék nem kellett Tóth Dávidnak, talán megijedt tőle? - Fotó

origo.hu

Nyomozások és házkutatások a momentumos Cseh Katalin milliárdos korrupciós ügyében