Aktuális

Mentőt kellett hívni a szado-mazo-klubhoz

Bors

Létrehozva: 2014.09.04.

Mentőt kellett hívni egy hamburgi szado-mazo klubhoz, mert rosszul lett az egyik kedves vendég. Pedig alapjáraton bírja a gyűrődést…

Ostorcsapások, megkötözős szex, doktorosdi – ez megy a Touch (Érintés) nevű SM-klubban Hamburg piros lámpás negyedében, Sankt Pauliban. Egy hatvanéves férfi is szívesen eljár a helyre, ami az egyik legfelkapottabb a szado-mazo-szexet kedvelők körében.

Ő az orvos-beteg felállásra gerjed, úgyhogy a rendelőnek berendezett, nőgyógyászati székkel is felszerelt helyiségben kereste a gyönyört. Az interneten feltüntetett információk szerint olyan szolgáltatások kérhetők itt, mint a tűkkel szurkálás, a kényszeretetés, a katéterezés vagy a pelenkázás.

Szerda este fél tíz fele a vendég ebben a rendelőben esett össze, úgyhogy igazi orvost kellett hívni hozzá. – Elsősegélyben részesítettük, és tárcsáztuk a segélyhívót – mondta a Bildnek Anita úrnő, aki 8 éve vezeti a Touch-ot. Kiderült: a vendégnél hipoglikémia, azaz kórosan alacsony vércukorszint lépett fel, emiatt ájult el.

De ez még nem minden: amikor a mentősök le akarták vinni hordágyon a kocsiba a férfit, kiderült, hogy túl szűk a lépcsőház. Úgyhogy végül a tűzoltók hozták le a tűzvédelmi létrán, majd elszáguldott vele a mentő.

A fődomina állítja, a törzsvendéggel semmi durvát nem csináltak: – Egyedül akart lenni a rendelőben. Két órát ücsörgött bent, pornót nézett, és mindössze egy kólát ivott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek