Kannibálok véleményét kérte ki, így döntötte el, hogy milyen állati húsokból keverjen emberhús ízű masszát egy brit séf. A férfi jövő héten dobja piacra a furcsa ételt.
Egy kreatív szakács számára minden kihívás egy újabb lehetőség. Nos, így van ezzel James Thomlinson angol séf is, aki azt a feladatot kapta, hogy készítsen el egy olyan hamburgerbe való pogácsát, melynek íze kísértetiesen hasonlít az emberhús ízére - írja a Daily Star.
James boldogan vetette bele magát a munkába, szerinte csirkemáj, sertés és borjú keveréke lesz majd a lehető legjobb kombináció. A szakács már lázasan dolgozik, hiszen az első „ember burgert” szeptember harmincadikán adja el, a divatos Kelet-Londoni Hoxton negyedben.
James egyébként azt mondja, hogy az emberhús sokkal szaftosabb, mint az általunk fogyasztott tenyészállatok húsa. hogy ezt hinnan tudja? Azt beszélik, hogy kannibálokkal konzultált, mielőtt belevágott a kísérletbe.