Aktuális

Puskával és bombával rontott a lagziba Mihály

Bors

Létrehozva: 2014.08.31.

Puskával, pisztollyal és csőbombával ment át a szomszédjához és kezdett fenyegetőzni egy férfi Gödön. A hőzöngőt elfogták a rendőrök.

Szombat éjjel Gödön egy férfi zavart meg egy lagzit: csőbombával, puskával és pisztollyal kopogtatott be a házba – írja az index.hu. A környéket kitelepítették, de a lakók már hajnali 5 óra fele visszaköltözhettek a lakásba. Az Index olvasója szerint az elkövető egy hírhedt gödi férfi, akit leszereltek az idegenlégióból, állítólag már lövöldözött a gödi vasútállomáson is, de ezt az információt még nem sikerült megerősíteni.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat V. Mihály 38 éves gödi lakos ellen. A rendőrség szerint a férfi átment a szomszédjában lakó és ott szórakozó csoporthoz. Elmondása szerint zavarta a 9 fős társaság hangoskodása, ezért egy fegyverrel vagy annak utánzatával és több henger alakú tárggyal fenyegetőzni kezdett. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt.

A férfit a helyszínre érkező járőrök elfogták, majd előállítást követően - őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek