Aktuális

Nadrág nélkül ment tanítani a legijesztőbb tanárnő

Bors

Létrehozva: 2014.08.08.

Bevitték az oklahomai rendőrségre a 49 éves Lorie Ann Hill tanárnőt, aki virágmintás felsőben és nadrág nélkül indult oktatni - ezt az összeállítást pedig jó adag alkohollal "koronázta meg".

A csintalan tanárnő, hétfői, első munkanapját igazán emlékezetessé tette az alig 9000 fős Wagoner városának iskolájában. Részegen, laza ruhaösszeállításban, félig öntudatlanul bolyongott az iskola falai között, amikor felettesei értesítették a rendőrséget.

A rendőrök végül egy üres osztályteremben találtak rá. Zavarodottan viselkedett, és erősen ittas volt - számolt be róla a Gawker.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy a tanárnő esetleg bugyiban indult-e útnak - vagy még azt sem vett fel - de a Tulsa World-nek nyilatkozó rendőrfőnök elmondása szerint kollégái egy rövidnadrágban találtak rá.

Lorie Ann Hill elismerte, hogy ivott, az autójából előkerült egy üres pohár is, amely bűzlött a vodkától, azonban nem volt elegendő bizonyíték arra, hogy ittasan vezette az autóját, így csak a nyilvános részegsége miatt kell felelősséget vállalnia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek