Aktuális

Megtalálták a tinilány körmének darabkáit

M. S.

Létrehozva: 2014.08.05.

Körömdarabkákat találtak az eltűnt szerb tini kezeiről, amiken két személy nyomait azonosították a rendőrök. Édesapja szerint is valószínű, hogy Tijana Magyarországon van.

Továbbra is gőzerővel keresi a magyar és a szerb rendőrség a Bajmokról eltűnt 15 éves lányt, Tijana Juricot. Mint arról a Bors beszámolt: a szerb nyomozók szerint valószínűsíthető, hogy Tijana Magyarországon tartózkodik, több jel arra utal, hogy elrabolták.

Egy délvidéki hírportálnak most nyilatkozott a lány édesapja is:

– Tijana a barátaival volt egy focimeccsen. Elkérte egy barátjától a pulóverét, noha volt neki sajátja is. Felvette azt, a sajátját pedig a derekára kötötte. Azt mondta neki, hogy majd visszaadja a ruhadarabot. Éjfél után nagyjából 15 perccel indult el a barátjával és barátnőjével, mert éjjel egy órára haza kellett érnie. Elképzelésem szerint, amikor megérkeztek a Polet kávézóig, rájött, hogy még van ideje visszavinni a pulóvert. A sportpályától nagyjából száz méterre találkozott egy fiúval. Ezután befordult a sarkon, és eltűnt. Öt-hét percig nem tudni, mi történt vele, ez alatt az idő alatt veszett nyoma – magyarázta Igor Juri.

Tijana hozzátartozóit legfőképp az nyugtalanítja, hogy megtalálták a lány tornacipőjét, s néhány körömdarabkáját is. A rendőrség azt közölte a családtagokkal, hogy a körmön két ember nyomát is megtalálták, most ezeket a mintákat elemzik. A kutatásba az Interpol is bekapcsolódott, továbbá hazugságvizsgáló szakemberek is rész vesznek a nyomozásban – egyelőre eredmény nélkül.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek