Aktuális

Krokodilra vadászik a magyar szépségkirálynő

Bors

2014. augusztus 22. péntek 05:40

Jövőre mutatják be Amerikában a Bakonyban élő Lipp Adrienn lovas vadász főszereplésével a J. Alain Smith bestselleríró könyvéből készült filmet. A 36 éves, kétgyermekes egykori szépségkirálynő élete ihlette meg a szerzőt.

Kezdetben német tolmácsként kísérte a Bakonyba vadászatra érkező külföldieket, és vadászmester férjét az Úrkúton élő Lipp Adrienn. A kétgyermekes fiatalasszony nyolc éve döntött úgy: beletanul a vadászatba.

Az egykori szépségkirálynő a Nemzetközi Safari Klub Las Vegas-i konferenciáján ismerkedett meg J. Alain Smith világhírű íróval, akinek később a múzsája lett. – Szlovákiában, a Károlyi-kastélyban futottunk össze újra, a szafariklub európai találkozóján, ahol egymás mellé ültettek bennünket az esti gálán. Beszélgettünk, meséltem neki az életemről. A 4,5 hektáros bakonyi birtokunkról, két kisfiamról, a 9,5 éves Ábelről és a 4,5 éves Ákosról, Istvánról, a férjemről. Legközelebb egy horvátországi muflonvadászaton találkoztunk, ahol elárulta: beleírt legújabb regényébe, a Játéknak nincs vége című könyvbe. Kislányként soha nem hittem volna, hogy ez egyszer velem megtörténhet – mesélte a Délmagyarországnak Adrienn.

A regényből filmforgatókönyv is készült, az író és Adrienn főszereplésével. J. Alain Smith ragaszkodott ahhoz, hogy a vadásznő önmagát játssza, annak ellenére, hogy nem színésznő. Tavaly a bakonyi birtokukon, Budapesten, Herenden és Balatonfüreden forgatták a produkciót.

Az utómunkálatokra a 36 éves fiatalasszony februárban Hollywoodba utazott. – Már az amerikai könyvbemutató is mesés volt. Las Vegas-i hotel, vörös szőnyeg, kamerák kereszttüze. A filmet, amelynek a címét még nem árulhatom el, jövő tavasszal mutatják be Amerikában – mondta.

Adrienn a jövő hét végi vásárhelyi Vadhoff rendezvény előtt – melynek a háziasszonya lesz – Tanzániába utazik vadászatra. Ezzel egy újabb álma válik valóra. – Szeretnék bivalyt, krokodilt és leopárdot elejteni. Sátortáborban lakom majd, a hivatásos vadásszal és a nyomkeresőkkel egész nap a vadak nyomában leszünk. A vadászat, a lovaglás, a filmezés ajándék az életemben, de a családom maga a csoda – mondta Adrienn. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismeri gyerekkori fotóján a világhírű színészt?

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész: csak 32 éves volt

vg.hu

Kiakadtak a fogyasztók a zsetonra cserélhető műanyag pohártól

metropol.hu

Sokkot kapott a horgász, amikor meglátta, mi akadt a horgára

hirtv.hu

Dráma Milánóban: magyar családanyát rabolt el az albán maffia

vg.hu

Perrel fenyegetik azt, aki felszólal a repohár ellen

mindmegette.hu

Fa, vagy műanyag: melyik vágódeszka a higiénikusabb?

borsonline.hu

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, lezárták a környéket: egy férfi holttestére bukkantak

További cikkek

Rezsi

Rezsicsökkentés: így spórolhatnak a feltöltőkártyás áramvásárlók

Dráma

Harmadik születésnapján derült ki a tündéri kislányról, hogy halálos beteg