Aktuális

Horror: napokig repkedett egy lepke a férfi fejében

Bors

Létrehozva: 2014.08.26.

Szörnyű három napban volt része egy brit férfinak, akinek egy molylepke költözött a fejébe. Elmondása szerint kis híján megőrült a rovar zümmögésétől.

Különös panasszal vonult kórházba a 43 esztendős Rob Fielding. A férfinek ugyanis a hallójáratába egy molylepke szorult és három napon keresztül ott is maradt – írja a Daily Mail. Fielding elmondása szerint egyik este olvasás közben hallott zümmögést a füle mellett. Megpróbálta elhessegetni a molylepkét, azonban véletlenül belenyomta a fülébe. Ez után következett a rémálom.

– Ott zizegett és röpködött a fejemben napokig. Rettenetes érzés volt tudni, hogy ott van. Néha, mikor megmozdult annyira megrémültem, hogy hatalmasak ugrottam. Egy darabig reménykedtem benne, hogy kijön magától, de végül orvoshoz kellett fordulnom. Azt hittem megőrülök – mesélt ijesztő élményéről a férfi.

A helyi klinikán nem is tudták ellátni, egy fül-orr-gégész specialistához kellett mennie. A doktor egy 90 perces műtét során távolította el a füléből az akkor már halott rovart. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek