Aktuális

Gyomorforgató: használt vibrátorral élvezik a szexet

Bors

Létrehozva: 2014.08.03.

Egy felmérés szerint a britek több mint harmada használná új partnerével azokat a szexjátékokat és kellékeket, amiket már az előző társsal is. Vajon miért kellett ezt egyáltalán felmérni?

Érdekes felmérésről számolt be a Daily Star című brit lap, ahol azt írják, az amúgy konzervatív angolok 35 százalékának semmi baja nincs azzal, ha több partnerrel is ugyanazt a vibrátort kell használniuk.

Huszonkilenc százalék szerint nem baj az sem, ha ugyanazt a korbácsot kell használni, amit előttük már más is, és szintén 29 százalék mondja azt, hogy síkosító cserére sincs szükség akkor, ha új partnerrel kezdenek szexuális életet.

Érdekes, hogy a brit nők 44 százaléka szerint azzal sincs semmi baj, ha új társuknak olyan szexi fehérneműt húznak, amiben már más ágyában is henteregtek. A férfiak azonban kevésbé látják szívesen a már más izgalmát is felkeltő bugyit aktuális partnerükön: a férfiak 24 százaléka tudná csak ezt elviselni.

A felmérést a Bondara internetes szexjáték forgalmazó készíttette, de az eredményen még a tulajdonosok is meglepődtek. - Nincs semmi baj a szexuális játékok újrahasznosításával akkor, ha azt alaposan megmossuk langyos, szappanos vízzel, mielőtt egy új partnerrel kezdenénk vele játszani - magyarázta Chris Sims, ügyvezető igazgató, aki szerint a higiéniával tehát nem lehet gond, azzal viszont igen, hogy mit szól majd az új partner, ha kiderül, hogy az a darab, ami neki oly' nagy örömet okoz, már esetleg egy másik nőből is hasonló érzéseket váltott ki.

És hogy mikor kell a vibrátorokat, korbácsokat és egyéb vágyfokozó játékszereket bevinni az ágyba? A britek erre is megadták a választ: legtöbbjük szerint már rögtön az első együttlétkor, 30 százalék szerint pedig az első hónapban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek