Aktuális

Félmeztelen holttest hevert a pesti bérházban

H. Z.

Létrehozva: 2014.08.30.

Lehúzott nadrágban, kigombolt ingben, cipő és zokni nélkül heverő holttestre bukkant egy férfi szombaton az Andrássy út egyik házának előcsarnokában. Az áldozat testét sérülések borították.

Egy félig lemeztelenített 30 év körüli férfihoz riasztották szombat reggel a mentőket Budapesten, az Andrássy út egyik társasházának előcsarnokához. Kiderült, hogy a férfi halott. A Bors megtalálta a holttestet felfedező fiatalembert.

– Reggel nem sokkal fél kilenc után érkeztem anyukámmal és a testvéreimmel ide, hogy kitakarítsunk egy irodát – mesélte a teljes neve elhallgatását kérő P. Dávid. – Amikor beléptem a kapun, két cipőt láttam egymástól nem túl messze és egy zoknit. Kicsit beljebb hevert a zokni párja. Amikor továbbmentem, megláttam egy földön heverő, fekete hajú, fekete farmert és fehér-kék kockás inget viselő férfit. Nagyon megijedtem, mert a farmerja félig le volt húzva, akárcsak az alsója. Az inge kigombolva. A hasán két zúzódásnyomot láttam, a nyakán pedig egy tíz-centi hosszú és kétcenti széles pirosas csík volt – idézte fel a szörnyű pillanatot Dávid.

– Azonnal hívtam a mentőket, akik pár perc múlva megérkeztek. Kiderült, hogy a férfi meghalt. Forgatták, nézték, de nem láttak rajta szúrást vagy lőtt sebet. Azt is hallottam, amikor mondták, hogy nagyjából öt-hat órája lehetett halott. Vagyis hajnali fél három és fél négy között halhatott meg. Az biztos, hogy nem itt lakott, senki nem tudja, hogy tudott bejönni a kapun. Semmilyen irat nem volt nála, egyedül a csuklóján volt egy külföldi feliratú szalag, olyan, amilyet a szórakozóhelyeken adnak – mondta a fiatalember a Borsnak.

Az ORFK sajtóügyeletese, Papp Judit a Bors megkeresésére annyit mondott: az idegenkezűséget kizárták, közigazgatási eljárás keretében indult vizsgálat. Arról is érdeklődtünk: kizár­ják-e, hogy a férfi halálát esetleg valamilyen drog okozta? A szóvivő nem kommentált. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek