Aktuális

Durva: gigászi szörnyet talált a zuhanyzójában

Bors

Létrehozva: 2014.08.02.

Kis híján megállt az ütő Kalpesh Patelben, amikor a saját házában elment zuhanyozni. Egy másfél méteres krokodil várta a fehér csempék között.

Egy csótányra még csak-csak fel van készülve az ember, amikor belép egy indiai fürdőszobába, még egy kis koszt is el tud nézni, de ha egy csaknem akkora krokodil néz vele farkasszemet, mint ő maga, akkor már sejthető, hogy valami nincs rendjén – számolt be a nem mindennapi sztoriról a Mirror.

Ez történt Kalpesh Patellel is. A 41 éves indiai férfi fürdőköpenyben sétált be a fürdőszobájába, ahol már várt rá a hatalmas hüllő. – Először azt hittem, hogy döglött, egy hosszú percig ugyanis csak néztünk egymásra. Aztán pislogott egyet, mire én hanyatt-homlok rohantam kifelé a fürdőből, hangosan becsapva magam mögött az ajtót – mesélte hihetetlen történetét Kalpesh. Összetrombitálta a családját, majd szomszédait is, de elsőre senki sem hitt neki.

A biztonság kedvéért azért értesítették a hatóságokat is, akik ki is szálltak és egy ketrecbe tették a krokodilt. Ekkor készítettek róla fotót is, hogy legyen bizonyíték a döbbenetes sztorira. Az állatot végül egy közeli tóhoz vitték, ahol szabadon engedték.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek