Aktuális

Borzasztóan megalázták a szoptatós anyukát

Bors

Létrehozva: 2014.08.09.

Elzavartak egy anyukát és 5 hónapos kislányát egy Buckinghamshire-i strandról, mert az édesanya a medence partján akarta szoptatni gyermekét.

Natasha Barnett 29 éves, és már 4 gyermek édesanyja. A legkisebb, Olívia még csak 5 hónapos, anyukája anyatejjel táplálja. Newport Pagnell strandján, ahova 10 éve jár a gyerekeivel, nem nézik jó szemmel, ha nyilvánosan, sőt kifejezetten a medence partján szoptatja a kicsit, hiszen az evésnek és ivásnak minősül, ez pedig a víz mellett tilos.

Az anya most nyilvános tiltakozást tervez. - Nem hiszem el, hogy 2014-et írunk, és valakinek még mindig problémája van a szoptatással nyilvános helyen. Megkérdeztem a vízimentőt, hogy törölközővel eltakarva megetethetem-e a kislányomat, és majdnem sokkot kaptam, amikor azt mondta, hogy nem - mondta az anya.

Így, hogy nem engedték a medence partján megetetni a babát, Natasha különösen nehéz helyzetbe került, hiszen 9 éves lányára, Millie-re is vigyáznia kellett a strandon, erre pedig nem volt módja, ha az öltözőben kell megetetnie a kicsit.

- Megalázottnak érzem magam. Csökkent az önbecsülésem, mert helytelennek tartják, hogy nyilvános helyen tápláljam a gyermekem - írta Ms. Barnett a strand Facebook oldalára. Több anyuka is mellé állt, és úgy döntöttek, hogy visszatérnek a medencéhez, s tiltakozást szerveznek.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek