Aktuális

Kisfia szerint picit undorító dolog miatt hagyta el az apja

Bors

Létrehozva: 2014.07.21.

A kisfiúnak most kellett megtudnia, hogy bár a szülei házasságban éltek, most azért költöztek szét, mert a papája a férfiakhoz vonzódik. Szerinte ez nem hülye dolog, csak picit undorító.

300 ezer férfi él férjként, apaként Németországban a szociológusok szerint, pedig valójában homoszexuálisok – írja a Bild. Egyike közülük a 36 esztendős Ricky, aki tavaly, tíz év után vallotta be a feleségének, hogy a férfiakhoz vonzódik. Azóta külön élnek, de boldogabbak.

– Négy évig minden rendben volt. Először azt vettem észre, hogy tévés műsorvezetőkről fantáziálok – mondja a papa. — Azt hittem, ez csak átmeneti hóbort, de kiderült, nem. Magamat és a feleségemet is elkezdtem gyűlölni, már csak akkor szexeltünk, ha részeg voltam, a végén már évente csak egyszer. Aztán egy alkalommal, amikor beittam, rám tört egy sírógörcs, s Desiré addig faggatott, míg bevallottam neki mindent. Amikor kijózanodtam, rettenetesen éreztem magam, úgy gondoltam, tönkretettem a családom.

A férfi hamarosan elköltözött a családjától, és pár hónap után kezdett minden egyenesbe jönni. Azóta lefogyott 47 kilót, állandó partnere van, és a feleségével és a gyerekével, a hatéves Luisszal is jó a viszonya. A Bild beszélt a kisfiúval is erről a különös esetről.

– Korábban apu és anyu sokat veszekedett, ez most szerencsére megszűnt – magyarázta a kissrác. – Amikor apu elmesélte, hogy egy új barátja van, megkérdeztem, hogy barát barát, vagy szerelmes barát, s azt mondta, az utóbbi. Megkérdezte, hogy hülye dolognak tartom-e, de azt mondtam: nem, nem hülye, inkább egy picit undorító. Örülök, hogy papa boldog, de szomorkodom, hogy anyu és apu nincs már együtt. Egyébként a barátaimnak szoktam mesélni, ha apuéknéál töltöm a hétvégét, s egyáltalán nem tartják rossznak, hogy egy férfi a szerelme.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek