Pizzával tömi a pólósokat Kásás Tamás

vízilabda
PUBLIKÁLÁS: 2014. május 07. 09:15
A konyhában is sikert akar aratni Kásás Tamás. Némi segítséggel, hiszen most megnyílt olasz éttermében válogatott nápolyi szakemberek készítik a pizzát. A pólóstársaknak máris bejött a menü.
jk

Ha szakácssipkában nem is, de pizzalapáttal a kezében azért megpillanthatják az olasz konyha kedvelői Kasás Tamást.

A hosszú évekig Nápolyban és Genovában játszó háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó tegnap nyitotta meg a nagyközönség számára vendéglőjét, a Tommy di Napolit. Keresve sem találhatott volna jobb helyet, hiszen második otthona, a Komjádi uszoda tőszomszédságában van az étterem.

Talán azért, hogy az ott felszedett kilókat gyorsan leadhassák a ven­dégek… – Hála istennek, jó géneket örököltem, így nekem nem kell tartanom a pluszkilóktól, de amúgy is vigyázok magamra, eleget sportolok ahhoz, hogy tartsam a formámat – nyilatkozta Kásás, aki bevallotta, hogy még némi csiszolgatásra szorul a főzőtudománya. – Mellesleg a véletlen műve, hogy éppen itt találtunk helyet, de az uszodai szomszédság mindenképpen különleges ajándék.

Annál is inkább, mert hamar népszerű lesz a Tommy, nem csak az olimpiai bajnok tulajdonos, de a saját területén hasonlóan eredményes pizzaspecialista, Giuseppe és az olasz séf – aki hajdan Michael Schumacher éttermeiben is dolgozott –, Vito Catalano remekművei miatt. – Pólós berkekben már rég­óta szájhagyomány útján terjed a Tommy híre, a megnyitó előtt több volt csapattársam is kóstolót tartott, és a júliusi, budapesti vízilabda Eb idején az olasz válogatott is vizsgáztatni fogja az éttermet – tette hozzá Kásás. 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.