A konyhában is sikert akar aratni Kásás Tamás. Némi segítséggel, hiszen most megnyílt olasz éttermében válogatott nápolyi szakemberek készítik a pizzát. A pólóstársaknak máris bejött a menü.
Ha szakácssipkában nem is, de pizzalapáttal a kezében azért megpillanthatják az olasz konyha kedvelői Kasás Tamást.
A hosszú évekig Nápolyban és Genovában játszó háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó tegnap nyitotta meg a nagyközönség számára vendéglőjét, a Tommy di Napolit. Keresve sem találhatott volna jobb helyet, hiszen második otthona, a Komjádi uszoda tőszomszédságában van az étterem.
Talán azért, hogy az ott felszedett kilókat gyorsan leadhassák a vendégek… – Hála istennek, jó géneket örököltem, így nekem nem kell tartanom a pluszkilóktól, de amúgy is vigyázok magamra, eleget sportolok ahhoz, hogy tartsam a formámat – nyilatkozta Kásás, aki bevallotta, hogy még némi csiszolgatásra szorul a főzőtudománya. – Mellesleg a véletlen műve, hogy éppen itt találtunk helyet, de az uszodai szomszédság mindenképpen különleges ajándék.
Annál is inkább, mert hamar népszerű lesz a Tommy, nem csak az olimpiai bajnok tulajdonos, de a saját területén hasonlóan eredményes pizzaspecialista, Giuseppe és az olasz séf – aki hajdan Michael Schumacher éttermeiben is dolgozott –, Vito Catalano remekművei miatt. – Pólós berkekben már régóta szájhagyomány útján terjed a Tommy híre, a megnyitó előtt több volt csapattársam is kóstolót tartott, és a júliusi, budapesti vízilabda Eb idején az olasz válogatott is vizsgáztatni fogja az éttermet – tette hozzá Kásás.