Két Michelin-csillagos étterem főnöke Sotohiro Kosugi, aki negyedórán át dühöngött. Mindössze egy vendég közölte vele óvatosan, nem ízlik az étel
Ízlések és pofonok különbözőek - ebből a japán Sotohiro Kosugi annyit értett meg, ha valakinek más az ízlése, mint az övé, jöhetnek a pofonok.
A New Yorkban lévő Soto japán étterem kifejezetten a jómódúakra épít, drága és elegáns, nem véletlenül kapott két Michelin-csillagot. Azért a kiszolgálás mégsem tökéletes, írja a NY Daily News.
Az egyik vendég nemtetszésének adott hangot a mesterszakács egyik különleges fogásával kapcsolatban, mire Sotohiro kirontott a konyhából, és késsel hadonászva negyed órán át tombolva üvöltözött. Az étteremben ülők döbbent csendben hallgatták a dühkitörést.
A nevezetes étel az ecuadori tonhal lett volna, amelynek elkészítését a japán séf kiabálva szemléltette a vendégek előtt, amjd szitkozódva és rugdosódva visszatért a konyhába.
- Féltünk és féltettük az életünket - mesélte el később az egyik szemtanú. - Elég, ha annyit mondok, hogy egy húsz centis késsel hadonászott az orrunk előtt.
Minden bizonnyal ebben az étteremben soha többé senkinek nem lesz kifogása a felszolgált étellel szemben.