Késsel hadonászott a sértődött sztárséf

étel
PUBLIKÁLÁS: 2014. május 01. 19:00
Két Michelin-csillagos étterem főnöke Sotohiro Kosugi, aki negyedórán át dühöngött. Mindössze egy vendég közölte vele óvatosan, nem ízlik az étel
Bors

Ízlések és pofonok különbözőek - ebből a japán Sotohiro Kosugi annyit értett meg, ha valakinek más az ízlése, mint az övé, jöhetnek a pofonok.

A New Yorkban lévő Soto japán étterem kifejezetten a jómódúakra épít, drága és elegáns, nem véletlenül kapott két Michelin-csillagot. Azért a kiszolgálás mégsem tökéletes, írja a NY Daily News.

Az egyik vendég nemtetszésének adott hangot a mesterszakács egyik különleges fogásával kapcsolatban, mire Sotohiro kirontott a konyhából, és késsel hadonászva negyed órán át tombolva üvöltözött. Az étteremben ülők döbbent csendben hallgatták a dühkitörést.

A nevezetes étel az ecuadori tonhal lett volna, amelynek elkészítését a japán séf kiabálva szemléltette a vendégek előtt, amjd szitkozódva és rugdosódva visszatért a konyhába.

- Féltünk és féltettük az életünket - mesélte el később az egyik szemtanú. - Elég, ha annyit mondok, hogy egy húsz centis késsel hadonászott az orrunk előtt.

Minden bizonnyal ebben az étteremben soha többé senkinek nem lesz kifogása a felszolgált étellel szemben.
 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.