Aktuális

Vaginát műttetett magának, amint elmúlt 18 – videó

Bors

2014. április 24. csütörtök 21:00

18 évesen kapott vaginát a ma 25 esztendős, német Hannah Winkler, aki Dennisnek született, vagyis fiúnak. Akik ma megfordulnak utána az utcán, bizonyosan nem hinnék el, hogy 13 évesen kezdődött nemváltásának hosszadalmas és fájdalmas folyamata.

Külsőleg egészen normális fiúnak tűnt Dennis, de ő maga már gyerekként úgy érezte: lelkéhez nem passzol a teste. 12 évesen már Hannah-nak hívta magát, és irtózott a serdülés gondolatától is.

– Emlékszem arra az esős novemberi napra, amikor bejelentettem apámnak, hogy nő szeretnék lenni. Autóban ültünk, ő csak kapaszkodott a kormányba, és mereven figyelte az autópályát. Végül higgadt hangon megszólalt: Aha, és miért? Mire én: mert lány vagyok– meséli a színésznek tanuló Hannah könyvében, ami május elsején jelenik meg Németországban, és amiből a Bild közölhetett pikáns részleteket.

Az első szoknyák és szerelem

A fiúnak született nő szülei ötéves korában elváltak, az apukája kéthetente látogatta. Apja és bátyja fiús-férfias dolgokkal múlatta az időt, amihez neki semmi kedve nem volt. Azt viszont nem tudta megunni, hogy nézze, hogyan sminkeli magát az anyukája vagy szártíja be a haját körkefével. És ő is ezt szerette volna csinálni. Elkezdte növeszteni a haját, de mivel ez hosszadalmas folyamat volt, türelmetlenségében egyszer hosszában felcsíkozott egy trikót, és a fejére tette, mint parókát. Boldogan szaladgált vele a házban.

13 évesen meghalt az anyja, így az apjához költözött, akit alig ismert. 2003 nyarán mégis rá tudta beszélni, hogy elkísérje shoppingolni: meggyőzte, hogy szoknyákat, felsőket és push-up melltartókat vehessen. Ez volt az első alkalom, hogy női ruhákat vásárolt magának.

Hannah nagyon megszenvedte az első szerelmet: egy fiú évfolyamtársába szeretett bele, a jegyzetfüzetébe verseket írt hozzá, és mikor ez illetéktelen kezekbe került, onnantól kezdve csúfolták, megalázták diáktársai. Ezekben az időkben bőszen kutakodott a neten, tudván, hogy valami nem stimmel, de azt is, hogy nem homoszexuális. Végül talált egy cikket a transzszexualitásról.

Kudarc: kiakadt a fiú a péniszén

Majd jött a serdülőkor réme: nem akart férfias arcvonásokat, izomzatot, szőrzetet, mert lánynak érezte magát. Aztán talált egy transzszexuálisokra szakosodott szakorvosnőt, aki fél év terápia után úgy döntött: hozzájárulását adja, hogy a férfivá serdülést megakadályozó gyógyszereket kapjon. Meggyőzte az apját is, hogy ez az egyetlen helyes út.

Dennis-Hannah volt az első gyerek, aki pubertást megakadályozó injekciókat kapott Németországban. A szer a tesztoszteron hormonokat akadályozta meg, hogy testét férfivá alakítsák. Négyhetente kellett injekcióra mennie, ám 2005-ben apja és a mellé rendelt gondozója úgy döntött: leállíttatják a kezelést. Azt akarták, hogy átélje a kamaszkort, hátha utána mégsem akar lány lenni. A döntést terapeutájával bíróságon támadta meg, és végül egy szakértő hozzájárult a kezelés folytatásához, sőt, a nemátalakító műtéthez, amint betölti a 18-at. Ekkor lett a személyi igazolványában is Hannah.

Az első szexuális élménye 17 évesen maga volt a katasztrófa: osztálytársa akarta ágyba vinni, de mikor a lába közé nyúlt, és kiderült, hogy pénisze van, megrökönyödésében szabályosan lerúgta magáról a leendő lányt.

Könyve május elsején kerül a piacra. (Fotó: Facebook)

Rudacskát kellett bent hordania

Hannah részletesen beszámol könyvében nemátalakító műtétjéről is, arról, hogyan csináltak a plasztikai sebészek férfi nemi szerveiből nőit. A heréit a herezacskója felvágása után egy speciális szérummal sorvasztották le, majd eltávolították a barangos testeket. A hímvessző bőrét a hüvely kialakításához hasznosították, a makkot – megtartva az ereit és az idegeit – csiklóvá alakították. Így aztán képes a szexuális élvezetekre, bár ezt sokáig kellett „fejben is tanulnia”. A húgycsövét megrövidítették és a kívánt helyre tették, a herezacskójából pedig szeméremajkak lettek.

A 2008 februárjában végzett műtét négy órás volt. Amikor felébredt, és végigtapogatta ágyékát, örömében zokogni kezdett. A kötések eltávolításakor pedig boldogan nézegette új vagináját a kezébe adott tükörben, a nőgyógyászati székben fekve.

14 nap után engedték ki a kórházból. A második kontrollvizsgálaton már az volt a feladata, hogy megtanulja önállóan betenni azt a rudacskát, aminek feladata az első hónapokban megőrizni a kialakított hüvelyt. Ezt az első hat hétben éjjel-nappal bent kellett tartania – napi tisztítás mellett –, aztán már csak éjjelente. Később még következett egy kis szépészeti korrektúra, egyebek között még rövidítettek a szeméremajkain.

A gyógyulás után semmiben sem különböznek a nemi szervei egy eredetileg is nőnek született nőétől. Csupán mindig síkosító gélt kell használnia a szexhez, ami az operáció után egy-két hónappal már lehetséges.

Egy videointerjú Hannah Winklerrel.
 

Itt pedig pedig megnézhetik a vele készített stúdióbeszélgetést az északnémet közszolgálati tévében.

További cikkek

Gyász

Felesége jelentette be a szomorú hírt: Elhunyt a legendás rockénekes

Interjú

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor: Február 15-től lépnek életben az új szabályok

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

borsonline.hu

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor: Február 15-től lépnek életben az új szabályok

she.life.hu

Egy nárcisztikus pasi mindent elvett anyától, aki így képtelen újrakezdeni az életét

vg.hu

Az omikron ellen is működhet az új francia oltás

teol.hu

Az interneten „hódítanak” a szekszárdi tanár videói

origo.hu

Ennyit keresett 2021-ben a világ 10 leggazdagabb embere - galéria

life.hu

Hatalmas a botrány a női kézilabdacsapatnál: A hét elején két rejtett kamerát találtak az öltözőben

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

magyarnemzet.hu

Rendkívüli izzadtsággal, minimális aláírást gyűjtött a baloldal

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó