Aktuális

Gyógyíthatatlan a magyar sztriptíztáncosnő

GYLF

2014. április 18. péntek 08:45

Kettős látása, fejfájása lett, a diagnózis lesújtó: Prikrill Zsuzsi agyában is lett egy áttét. A csinos táncoslány azt mondja, rajta ez sem foghat ki.

A Bors három hete írt Prikrill Zsuzsiról, arról a csinos sztriptíztáncosnőről, akinek a szervezetét megtámadta a gyilkos kór.

A fiatal édesanya kebleiből indult el a betegsége, amely azóta a tüdején, és a nyirokmirigyeiben is elterjedt. Sőt most egy újabb akadályt állított az élet Zsuzsi útjába, de – mint mondja – ezt is meg fogja ugrani.

– Egy hete fejfájás, és kettős látás gyötört. Magyarázatot csak a koponya-CT adott az okokra: egy egycentis daganat van az agyamban, amit gammakéssel távolíthatnak majd el Debrecenben – mondta a Borsnak Zsuzsi.

– Az én rákos betegségemnek százszoros az osztódási aránya, míg másoknál csak ötszörös. Gyógyíthatatlan vagyok, de egy percre sem adom fel, a családom, a szerelmem és a barátaim miatt sem – mondta.

Szülinap parókában, kislányával

A kemoterápiás kezelés sajnos nem volt hatásos, csak Zsuzsi gyönyörű hajkoronája tűnt el ennek köszönhetően. Az így is gyönyörű és vonzó édesanya azonban azt mondja: tovább akar és fog élni.

– Egy genetikai vizsgálaton a véremből állapíthatják meg, hogy a stressz, a környezeti hatások vagy a genetika okozta-e a rákos betegségemet. Erre kaphatok majd egy célzott terápiát, egy kísérleti program alanyaként. Hét végén ugyanúgy megyek dolgozni, mint eddig – mondta a csinos táncosnő, aki alig egy hete ünnepelte 31. születésnapját.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet