Aktuális

Elégedetlen az ingyen házával a 18 gyerekes apa

Bors

2014. március 14. péntek 14:00

A férfi 10 nőt tett anyává. Jelenleg 7 rokonával él együtt, és azt szeretné, ha egy 6 hálószobás házat kapna, mert a jelenlegit - a 4 hálóst - szűknek tartja. 20 éve nem dolgozik.

A 64 éves brit Peter Rolfe úgy érzi, mindenféle joga sérült azzal, hogy az állam csak egy 4 hálószobás ingatlant bocsátott a rendelkezésére. A férfinek 18 gyermeke van - tíz nőtől - és 20 éve nem dolgozik - írja a Daily Mail. A férfi azt szeretné a panaszkodással elérni, hogy végre egy 6 hálószobás ingatlanban élhessen öt gyermekével és két unokájával.

A férfi saját bevallása szerint nem lókötő, hanem egész egyszerűen, ahhoz hogy apja lehessen a gyermekeinek, fel kellett adnia a munkáját. Rolfe most a 19 éves Peterrel, a 18 éves Rose-val, a 15 éves Marie-val, 14 éves Carrie-vel, a 17 éves Leeanne-vel, és két unokájával, Lexivel és Courtney-val - akik ikrek - osztja meg a házát.

A férfi szerint diszkriminálják őt és a családját, holott az lenne az állam feladata, hogy számukra biztosítsa a tisztességes lakhatáshoz való jogot. Állítása szerint az egyik háló penészes, a másik pedig olyan pici, mint egy kabin. Amikor látogatóba jönnek azok a gyerekei, akik már nem élnek vele, egész egyszerűen csak a nappaliban a földön tudja altatni őket.

Az apa szerint az a legnagyobb probléma, hogy gyerekei nem tudnak elvonulni tanulni, pedig elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy a jövőben a társadalom hasznos tagjai lehessenek. "Elkövettem néhány hibát, amikor fiatal voltam" - mondta Rolfe, aki szerint ma már csak az érdekli, gyerekei boldogok legyenek.

Hihetetlen, de a férfi két évig olyan jól panaszkodott, hogy a bíróság jóváhagyta a keresetét. A helyi önkormányzatnak azonban nincs 6 hálószobás ingatlana, de azt állítják, megfontolják, hogy vegyenek-e egy nagyobb házat a családnak. Anyagilag - amíg az új ház nincs meg - addig is kárpótolni kell az ítélet szerint a családot. 

További cikkek

Pedofil

7 éves kora óta zaklatta lányát a horrorapa, közös gyerekük is született

Kínos

Purhabbal akarta kezelni férje férfiasságát, nagyon rossz vége lett

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

ripost.hu

Már nem kell sokat várni, ekkor ér Magyarországra a havazás

life.hu

Melltartó nélkül mutatta meg formás idomait Emily Ratajkowski - Fotó (18+)

beol.hu

Egy kilenc éves kislányt zaklatott a dombiratosi kamuprofilos

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

origo.hu

Marhákra kiadott gázkibocsátási tanúsítvány miatt lehet botrány az USA-ban

borsonline.hu

Gyönyörű, szőke hajú lány tűnt el – családja könyörög a segítségért

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett

mandiner.hu

„Elképesztő sorok voltak” – írta Jámbor az aláírásgyűjtésről, aztán jött Hont, és megmutatta a valóságot

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista