Aktuális

Elásta a lopott széfet a nyíregyházi bűnbanda

Bors

2014. március 6. csütörtök 17:00

Egy novemberben ellopott széfet talált meg a rendőrség Nyíregyházán. A dobozt a rablók a föld alá ásták, ott rejtegették. A széfet a rendőrök ugyan megtalálták, de a benne lévő tíz milliós érték eltűnt. A banda egyik tagja még szökésben van. 

A banda még 2013 november 9-én tört be egy nyíregyházi lakóházba, majd onnan ellopott egy széfet, melyben ékszereket és iratokat őriztek, nem is kis értékben: a lopás értéke tízmillió forintra rúgott - olvasható a police.hu oldalán.

A rendőrök nyomozni kezdtek, míg végül az adatgyűjtés során rábukkantak a lehetséges elkövetőkre, a 43 éves R. Jánosra, a 34 éves L. Gyulára és a 37 éves V. Róbertre. Azonban nem csak a tolvajokat, hanem a széfet is megtalálták, az ugyanis R. János nyíregyházi házának udvarán volt elásva, de az ékszerek és iratok nélkül.

Mint kiderült, a lopást nem csak hárman követték el, volt két másik társuk is, akiket viszont nem találtak, ők azóta is szökésben vannak. – Két feltételezett gyanúsított még szökésben van, ellenük körözés van érvényben - tájékoztat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. Hozzátették: a három elfogott tolvajt bűnügyi őrizetbe vették. 

További cikkek

Kamatstop

A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

KRESZ

Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója - videó

Ez is érdekelhet