Aktuális

Ejnye: lopott videó szivárgott a kampányba!

GYLF

2014. március 29. szombat 13:00

Egy tizennyolc éves fiú felvételeivel nyomul az SMS.

Seres Mária Szövetségesei névvel is indul párt az országgyűlési választáson, kampányvideóit a kereskedelmi csatornák is sugározzák. A Bors most megtudta, hogy ezek a videók nyomokban tartalmaznak olyan elemeket, amelyeket jogtalanul használt fel a párt. Az alig tizennyolc éves Németh Norbert tavaly szeptemberben töltötte fel az internetre azt a csodás filmjét, amely Budapestet mutatja be. Ennek egyes jelenetei bukkannak fel Seres pártjának videójában.

– Írtunk e-maileket, próbáltuk telefonon utolérni Seres Máriát, eddig hiába. Gondolom, ki szeretnék húzni a kampány végéig a válaszadást – mondta a Borsnak a fiú édesapja, idősebb Németh Norbert.

Németh Norbert videója. A Seres pártjának filmjeiben gyakran feltűnő rész 1:29-től.
 

Az SMS vezetőjét mi elértük telefonon, és a lopott filmkockákkal kapcsolatban határozott válasza volt: – Egy profi céget bíztunk meg a videók elkészítésével, hiszen nekünk erre se kapacitásunk, se szakmai tudásunk. Az ő felelősségük lehet, ha bármi ilyen történt – nyilatkozta Seres Mária, aki kérdésünkre nem kívánta elárulni, ki a gyártó, és lehet-e következménye az ügynek.

Seres Mária egy népszavazás kezdeményezésével lett országszerte ismert. 2009-ben 605 ezren írták alá azt, hogy a parlamenti képviselők csak számla ellenében kaphassanak költségtérítést. Seres Mária Szövetségesei néven most a parlamenti választásokon indul ő és elvbarátai.

Seres videóinak elején a bemondó háttereként látható Németh Norbert felvétele, rajta a fiatalember logójával a jobb alsó sarokban.
 

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Légiósok: Varga Kevin beállt, egy perc múlva gólt lőtt a Galatasaraynak

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

szon.hu

Ezt nagyon várta már Szabó Zsófi! Jön a baba!

origo.hu

Sárba tiporták a tesztelők a Radeon RX 6500 XT-t

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó