Aktuális

Bors-játék: Péter hosszú hétvégére viszi kedvesét

Huszti

2014. március 1. szombat 11:00

Boldogok vagyunk, hogy adhatunk: ismét számos nyeremény talált gazdára. S mintha a sors tudná, kinek mire van szüksége, a 33 éves Mikolai Péter szigetközi wellnesst nyert, Julika Magnapress Lux készüléket.

– Reggelente édesapám veszi meg az újságot, én akkor olvasom el, amikor hazaérek a munkából – mesélte a Borsnak a budapesti Mikolai Péter, aki azt se tudta, hová legyen az örömtől, hogy hosszú hétvégére viheti a barátnőjét.

– Apám vette észre, hogy van valami a matrica alatt. Kiderült: két éjszakát tölthetünk el a ­Diamant Hotel Szigetközben. Apám felajánlotta, hogy éljek vele én. Itt még nem is voltam. Az örömömet megosztom a kollégáimmal, és felteszem a Facebook-oldalamra is, minél többen lássák, hogy van értelme játszani. 

A szerencse jóvoltából a 72 éves dunavecsei Pós Jánosné Julikához került a mágnesterápiás készülék, a Magnapress Lux. – Amikor boltba megyek, mindig megveszem a Borsot. Ezúttal is így történt, s hazaérve mindjárt ki is olvastam a lapot. Csak délben jutott eszembe, hogy megnézzem, mi van a matrica alatt. Megörültem, hogy nyertem, mindjárt átszaladtam a lányomhoz. Ő rákeresett az interneten, és azonnal telefonált, mert látta, milyen hasznos a nyereményünk. Háromszor volt eltörve a lábam, meg is operálták, és fáj a vállam is, lesz mit gyógyítgatni vele. A lányom gerincével is van probléma, és a szomszédomon is segíthetünk ezzel az eszközzel. Négy unokám van: 35, 30, 24 és 16 évesek. Nekik hál’ Istennek semmi bajuk, úgyhogy a fődíjra, a Mitsubishire hajtanak. Továbbra is veszem a Borsot, hátha megütjük a főnyereményt is! 

További cikkek

Korhatáros

Rettentő kínos: Pornó ment a Zoom-konferencián, vörösödtek a politikusok

Ez is érdekelhet

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

888.hu

Kanadában döntöttek: a keresztény norma hirdetése tiltott, az LMBTQ propagálása legális

life.hu

Február 1-től kötelező lesz az oltás az 50 év felettieknek, védettségi igazolás kell fodrászatokban és a kozmetikai szalonokban is Olaszországban

magyarnemzet.hu

Brüsszel beismerte, miért tartja vissza a magyar helyreállítási pénzeket

szoljon.hu

A Jászkunságban is hódítanak a furcsa keresztnevek

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

origo.hu

Megint csalt, megint lebukott az RTL Klub