Aktuális

Balogh József esne ki először a politikus ValóVilágból

S.G.

Létrehozva: 2014.03.05.

Elképzeltük milyen lenne, ha a ValóVilágban a nép egyszerű gyermekei helyett magyar politikusok küzdenének meg az értékes nyereményekért. Döntse el ön, ki nyerje a politikus VV-t!

Régen minden jobb volt. Még a ValóVilág is, mikor heteket kellett várni az első szexre, egy jó helikopterezés pedig a döntőig repítette a játékosokat. Ezért elfantáziáltunk arról, hogyan lehetne feldobni a valóságshow-t és összeállítottuk a politikus csapatot, akiknek a mindennapjait érdeklődéssel követnénk a képernyőn. Íme a tíz versenyző:

Lázár János, a taktikus 

Egyértelmű, hogy a politikus VV-ben a Fidesz alelnöke lenne az, aki játékostársait marionett bábuként irányítana. A lehengerlő mosolyú VV János bárkivel megtalálja a közös hangot, egy-egy mély beszélgetéssel a jakuzzi szélén pedig bárkit a maga oldalára fordítna.

Lendvai Ildikó, az anyáskodó

A villa anyaoroszlán szerepét VV Ildikó vinné, aki főleg olyan lányokkal kötne szoros barátságot, akiknek a villa kanjai előszeretettel törik össze a szívüket. Lendvai bármelyik barátnőjéért megtenné, hogy élete árán is megóvja az egyetlen nem foltos sonkát.

Orbán Viktor, a Don

VV Viktor Lázár János legnagyobb ellenfele lenne a villában, hiszen karizmatikus személyisége miatt a villalakók hamar vezetőjükként tekintenének rá. Ha viccelődésről lenne szó, Viktor remek katonatörténetekkel szórakoztatná a játékosokat, de komolyan is tudna mesélni arról, hogyan kellett felvennie a harcot Téltábornokkal, a Rezsidémonnal az EU-val és magával Hilary Clintonnal is annak érdekében, hogy ez a csapat most itt lehessen a villában.

Selmeczi Gabriella, a bombanő

VV Gabi rövid szoknyában és hosszú combokkal kavarná fel a villa életét. Neki köszönhetnénk néhány szuper éjszakai és nappali felvételt, ahogyan tökéletesíti bomba testét. Gyakran üldögélne teljes sminkben a kanapén, ahol erotikusnak gondolt mozdulatokkal egy kiflit majszolna.

Balogh József, a kieső

A könnyen dühbe jövő VV Józsi nem töltene sok időt a villában, vélhetően már az első héten kizárnák a játékból. Balogh sorsát a kötelezően beköltöztetendő plüssállata pecsételné meg, ami elhajításával nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozna egyik társának.

Balogh kizárása azonban új színfolttal gazdagítaná a villát, hiszen helyette a szerkesztők Vágó Gábort a szép/laza kackiás bajszot küldenék be.

Dávid Ibolya for sexy perzident

Ibolya jelentkező videója mindent elmond.

Gyurcsány Ferenc, a szakács

VV Feri anélkül, hogy tudatában lenne vele, mindenkivel hadban állna. A minden lében kanál politikus a legszórakoztatóbb konfliktusforrása lenne a játéknak, aki bárkivel barátságot köt, de nem fél kivenni VV Viktort kezéből a fakanalat, elhajítani a félig megtöltött kolbászt és olyan vacsorát készíteni a villának, amitől még VV Bombanő is megnyalná 10 ujját. Feri akár a döntőig vihetné.

Vadai Ágnes, a feminista ősanya

A DK asszonya mélyről eredő szexualitásával vad amazonként söpörne végig a villán. Bőrkabátban és napszemüvegben tarolna le mindent és mindenkit, aki a közelébe merészkedik. Bennmaradását csak értelmezhetetlen szerelmi drámájának - VV Ferivel - köszönhetné.

Németh Lászlóné, a titokzatos

Az átható tekintetű VV Lászlóné az egyik legérdekesebb karakter lenne a villában, mert soha nem szólalna meg, viszont egy mindent tudó mosoly mindig lenne az arcán. Éjszakai vietnami flashbackjei pedig még misztikusabbá tennék a hallgatag asszonyt.

Áder János, az észrevehetetlen

VV Janó méltó ellenfele lenne VV Lászlónénak. Áder teljes észrevehetetlenségben töltené a napjait, ami talán a legjobb taktikának bizonyulhat, hiszen sem a többi játékos, sem a nézők nem tudnának a létezéséről, így könnyen a döntőig mehetne. Az egyetlen, amivel felhívhatná magára a figyelmet, a leküzdhetetlen vágya, hogy pirkadatkor egy pecabottal üldögéljen a jakuzzi mellett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek