Aktuális

A megölt kőbányai tini édesapja: nem volt prosti a lányom!

2014. március 7. péntek 07:35

Tizenhét éves lányát gyászolja L. Imre és felesége, Katalin. Brigittát több mint tíz késszúrással ölte meg gyilkosa, a szülők szerint a lány barátját többször kihallgatta a rendőrség.

Hófehér koporsóban, jövő pénteken temeti el családja L. Brigittát, a 17 éves középiskolást, akit kedden reggel találtak holtan a X. kerületi Zágrábi utcában. A lány szülei összeomlottak, nem elég, hogy elvesztették szemük fényét, a gyilkosságról szóló híradásokban a lány emlékét is meggyalázták, következetesen prostiként emlegetve őt.

– A lányunk nem volt örömlány. Kérem a médiát, hogy tanúsítson tiszteletet Brigittával szemben, senki ne merészelje többé prostituáltnak nevezni! Fiatal, életvidám teremtés volt, akit rengeteg barát vett körül – mondta könnyeit törölgetve Imre, az édesapa. 

– Brigi 2012 szeptembere óta járt középiskolába, számítógépes adatrögzítőnek tanult, ott ismerkedett meg a barátjával, aki sosem volt szimpatikus számunkra. A srác gyakran csúnyán beszélt a lányunkkal, gyakorlatilag birtokolta őt, előfordult, hogy meg is ütötte.

De hiába óvtuk Brigit tőle, tavaly de­cemberben hozzá költözött. A fiú agresszív természetű, egyébként 180 centis, sportos testalkatú, és bokszol. Úgy tudjuk, hogy a rendőrség többször kihallgatta, de tagadja a gyilkosságot – magyarázta az apa.

A szülők kedden délelőtt 11 órakor kapták a hírt a lányuk haláláról. Az édesapja azonosította Brigittát: – Mindenképpen látni akartam őt, nem akartam elhinni, hogy vele ez történhetett. Apró szúrások borították a bal oldalát, a csuklója eltört. A rendőrség szerint hajnali egy óra körül ölhették meg. Elvérzett – csuklott el az apa hangja.

A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételei alapján egy világos színű Hondát keres. A szülők szerint valószínűleg a kocsi hátsó ülésén végezhettek Brigittával. A megtört hozzátartozók a Borssal közölték: a jövő pénteki gyászszertartás 14 órakor, a Megyeri úti temetőben lesz. Mindenkit várnak, aki szerette Brigittát.

További cikkek

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

kávé

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Spanyol és holland vadászgépek veszik át Bulgária légtere egy részének ellenőrzését

borsonline.hu

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

she.life.hu

Olyan vagy nekem, mint télen az első hópehely...

hirtv.hu

Karácsony Gergelynek négy nap kellett, hogy megcáfolja magát munkatársa jutalmáról

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Steins Máthé Dominikot, a magyar szurkolók a hollandokat dicsérték

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

life.hu

Így néznek ki a legnagyobb sztárok smink nélkül: megdöbbentő a különbség - Fotó

nemzetisport.hu

PL: drónnal zavarták meg a Brentford és a Wolves meccsét – videó

origo.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger - fotók

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet