Aktuális

Öngyilkos akart lenni a hajléktalan lottónyertes

Hunyadi Áron

Létrehozva: 2014.02.12.

Öngyilkos akart lenni a hajléktalan lottómilliomos – erről maga az érintett beszélt lapunknak. Andraschek László körül továbbra sem csillapodik az érdeklődés, ráadásul az országban tombol a lottóláz. Milliók ikszelnek, közülük sokan a Bors által megadott kombinációval próbálkoztak.

Újabb titkokat osztott meg a Borssal a lottómilliomos. Andraschek Lászlóról az már korábban is tudott volt, hogy a telitalálat előtt megjárta a poklot: többször volt hajléktalan és alkoholista, a nyerő húzás előtt is a kilakoltatástól rettegett a feleségével. A férfi most azt is elárulta, hogy korábban az életét is el akarta dobni.

– Gyógyszert vettem be, és arra ittam alkoholt. Nem akartam elfogadni, hogy alkoholista vagyok, úgy gondoltam, az én dolgom, hogy mennyit iszom. Padlón voltam, úgy éreztem, ennél már az is jobb, ha megdöglök – emlékszik a fájó emlékre a friss milliomos, aki miután megnyerte a pénzt, biciklin ment egy szalonba, hogy autót vegyen. Ma már annak ellenére is boldog, hogy a telitalálat után betörtek hozzájuk.

Eközben tombol az országban a lottóláz: a múlt héten közel hatmillió szelvényt töltöttek ki, ez 500 ezerrel több, mint egy héttel korábban. Közülük 1340-en a László által megtippelt és a Borsban közölt kombinációt (19, 35, 53, 59, 84) játszották meg. Ha bejött volna, fejenként 1,6 milliót vihettek volna haza.

A hihetetlen őrület nemcsak annak köszönhető, hogy végre valaki arccal, névvel felvállalta szerencséjét (sokan még egy anonim tesztet sem hajlandóak kitölteni), hanem a hatalmas nyereménynek is. A héten már minden idők hatodik legnagyobb nyereménypénze, 2,4 milliárd kecsegtet az ötösön.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek