Aktuális

Olvasóink dicsérik a hajléktalan férfit

Bors

Létrehozva: 2014.02.27.

Hatalmas érdeklődést váltott ki a borsonline.hu felületén a tízéves kislány, Lilla segítségével elvégzett tesztünk. Rengeteg hozzászólás érkezett. Legtöbben a hajléktalan férfit, Tóth Jánost dicsérték.

Helga azt írta: a hajléktalan ember volt a legsegítőkészebb… Lajos is hasonlóan vélekedett: A csövinek volt a legtöbb esze, és a legjobb szíve. Ő valószínűleg tudja, mit jelent fázni…

Gabi szerint a kislánynak szerencséje volt. – Velem egy éve előfordult, hogy rosszul lettem az utcán, több mint egy órán keresztül senki nem kérdezte meg, miben segíthet!!! Szörnyű érzés volt!
Ildikó szerint azt is meg kellett volna számolni, hogy hányan mentek el mellette.

– Személyes tapasztalatom volt, mikor kb. húsz ember látta, hogy „valószínűleg” meghalt egy ember tőlük pár méterre. Többen még nagy ívben ki is kerülték, gondolom, azért, nehogy megharapja őket… Meg sem próbálták megnézni a pulzusát, vagy mentőt hívni. Féltek tőle. De miért?

Sith Force volt az egyetlen, aki szerint fel kell jelenteni a szülőt kiskorú veszélyeztetéséért. – Ha forgattak, ha nem, télen nem ültetünk ki gyereket egy szál pólóban a padra még öt percre sem. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek