Aktuális

Hobbiból vert nőket a 24 éves Vilmos

Bors

Létrehozva: 2014.02.02.

Minden indok nélkül esett neki ártatlan nőknek egy 24 éves férfi Budapesten. B. Vilmos először megrugdosott egy nőt, majd egy másikat megvert, és elmenekült. A rendőrök elől is megpróbált elszaladni, de elkapták.

A XI. kerületi rendőrkapitányságra egy férfi szólt be, mondván? szemtanúja volt annak, hogy egy fiatal férfi bántalmaz egy nőt az Üllői és a Viola utca sarkán - írja a police.hu. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol meg is találták a sérült nőt, aki elmondta: az ismeretlen férfi minden előzmény nélkül esett neki a semmiből, és megtámadta: ököllel többször is arcon ütötte, ezek után pedig elmenekült.

A rendőrök a sérült nőt beültették a kocsijukba, és elindultak vele a Mester utca felé, ahol a sértett fél felismerte támadóját: a férfi éppen az utcán sétálgatott. Azonban, ahogy meglátta a rendőrautót, a férfi futni kezdett, de nem sikerült meglépnie, a rendőrök fél kilométer után elfogták.

Kiderült, hogy a 24 éves támadónak, B. Vilmosnak nem ez volt aznap az első támadása: nem sokkal korábban egy másik nőt a földre lökött, majd összerugdosta. A férfi olyan brutálisan verte össze áldozatát, hogy az súlyos sérüléseket szenvedett.

– A XI. kerület Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves B. Vilmos ellen. Az illetékes bíróság február 2-án elrendelte B. Vilmos előzetes letartóztatását - tájékoztat a Budapesti Rendőr-főkapitányság.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek