Aktuális

Szívszorító: újra beleszeretett feleségébe az amnéziás férfi

Bors

Létrehozva: 2014.01.11.

Hosszú és nehéz út áll egy brit házaspár előtt, akiknek a férj memóriaveszteségével kell megküzdeniük. A férfinek semmilyen emléke nincs a feleségével eltöltött 26 évről, azonban az asszony kitartó törődésének köszönhetően férje újra szerelmes belé.

Élete második legszebb napjára készül Gary Richmond és Karen Taylor. A középkorú brit pár a nyáron másodszor házasodik össze. Az esküvőt nem azért tartják, mert meg szeretnék újítani fogadalmukat, hanem egy szörnyű tragédia miatt állnak ismét oltár elé – írja a Mirror.

A férfit 2010 nyarán ismeretlen tettesek félholtra verték. Richmondot életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol kómába került. Felesége akkor még nem is sejtette, hogy az igazi rémálom akkor kezdődik majd, mikor férje felébred. Mikor a férfi magához tért szörnyű dolog derült ki, semmire nem emlékezett a múltjából. Nem ismerte meg feleségét, gyerekeit és azt sem tudta kicsoda ő maga.

Az amnézia ráadásul tartósnak bizonyult. A verést követően úgy tűnt a férfi minden emléke elveszett. – Karen egy ismeretlen volt számomra. Borzasztó ijesztő volt, hogy miért van mellettem folyton egy idegen nő, aki azt állítja, hogy feleségem - mesélte megrázó élményét Richmond.

Az asszony az első ijedség után úgy döntött harcolni fog férjéért, és ha kell, újrakezdi a kapcsolatukat. Folyton férjével volt, aki szép lassan, az elmúlt három év alatt ismét beleszeretett. Múlt héten pedig megkérte a kezét. – Olyan szerelmes vagyok, mint egy kisdiák. Csodálatos érzés – mondta lelkesen a férfi.

A pár előtt még hosszú és rögös út áll, hogy újból fel tudják építeni az életüket, és a férfi ismét munkába tudjon állni, azonban remélik, szerelmük segítségével ezeket az akadályokat is le tudják majd győzni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek