Aktuális

Szépségideál lenne az egykori bangladesi fiú

Bors

Létrehozva: 2014.01.09.

Amelia Maltepe 2009-ig férfiként élt, de az elmúlt években tíz műtéten esett át, hogy nő lehessen. A fiúból valóban gyönyörű nő lett, és a szerelem is megtalálta, de a világ legszebb lánya szeretne lenni.

Bár férfinak született, mégis a világ legszebb nőjének címére vágyik a bangladesi születésű Amelia Maltepe. A 23 éves transznemű modellt Toronto városa már felfedezte magának, ám az egyik helyi újságban megjelent szexi képei több olvasónál is kiverték a biztosítékot és rengeteg rosszindulatú hozzászólást kapott.

Így nézett ki 2006-ban

Ő azonban nem adja fel és tovább küzd a nőiességéért. – Az a legnagyobb álmom, hogy elnyerjem a Miss World címet. Születésem óta úgy érzem, hogy rossz testben érkeztem a földre, de aztán itt Kanadában rájöttem, hogy van lehetőség arra, hogy olyan nő lehessek, aki mindig is szerettem volna lenni – nyilatkozta a Barcroft Medianak Maltepe, aki már több tízmillió forintot költött kozmetikai és egyéb műtétekre.

A modellnek barátja, Charles is szurkol. A férfi egyébként nem tudta, hogy egy korábban férfiként élő lányba szeretett bele. – Amíg nem mondta el, fogalmam sem volt róla, hogy transzszexuális. Az elején kicsit nehezebb volt, de mostanára már egyáltalán nem zavar, mivel ő életem nagy szerelme. Mindenkinek azt mondom, hogy különleges a kapcsolatunk, ami igaz is. Már be is mutatott a családjának, és ők is örülnek a boldogságunknak – mondta Charles.

Persze eleinte Maltepe szülei is nagyon nehezen dolgozták fel, hogy a gyermekük más, mint a többiek, de mára már annyira megértették, hogy a szépségversenyes álmait is támogatják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek