Aktuális

Rekord: 18 milliót vittek el Gundel Takács Gábortól

F. F.

Létrehozva: 2014.01.31.

Új rekord született az m1 a Következő! című csütörtök esti adásában. Heizer Ágnes pénzügyi vezető önfeledten ünnepelhetett, hiszen 18 millióval távozhatott a stúdióból.

Heizer Ágnes már az első kérdéssora után kihúzta az ötmilliós tekercset, és jól is válaszolt. Ezek után a tizenkétmilliós tétel akadt a kezébe, így tizenhétmillióval nyugodtan ülhetett a bajnoki székbe.

Mivel időközben senkinek sem sikerült beérnie, a végjátékot 17+1 millió forint bónuszért játszotta a pénzügyi vezető, aki hamar túljutott a 21 kérdésen, és megnyerte a 18 millió forintot.

A boldog nyertes a Borsnak elárulta: nem számított ekkora összegre. – Képtelenség volt készülni a játékra, csak néztem otthon az adásokat, és reméltem, hogy ha eljutok a székig, szerencsém lesz, és csak olyan kérdéseket kapok amikre tudom a választ – magyarázta Heizer Ágnes.

– A szerencse pedig nem hagyott el, a válaszok nem igényeltek enciklopédiás tudást. Egy biztos: a végjátékban, amikor visszafelé kellett gondolkodnom, nagyon kimerültem, de még akkor sem fogtam fel, hogy mennyi pénz forog kockán – emlékezett vissza a friss milliomos, aki amint nyereményéről esett szó, titokzatossá vált. – Van egy álmom, amihez szükségem van a pénzre, ám a megvalósulása nem csak az anyagiakon múlik, ezért nem is szeretném elárulni.

A műsorvezetőt, Gundel Takács Gábort örömmel töltötte el a játékos sikere. – Az nem is jó kvíz, amit nem lehet megnyerni. Ráadásul Ágnes kifejezetten jól játszott és még a szerencse is vele volt – mondta a Borsnak Gundi.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek