Aktuális

Összeomlott a szerelmes nő, mikor kiderült férje sötét titka

Bors

2014. január 22. szerda 14:00

Bármelyik feleség számára rettenetes élmény, ha kiderül, férje megcsalja. Egy brit asszonynak azonban még ennél is szörnyűbb megaláztatással kellett szembe néznie. Férje hosszú éveken keresztül kettős életét élt, egy másik országban egy másik felesége, és hat gyereke volt.

Borzalmas titok vetetett véget Kristen Evans 20 éven keresztül tartó házasságának – írja a Daily Mail. A brit asszony 17 éves volt, mikor találkozott élete szerelmével, az akkor 24 éves, mauritiusi Amannal. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szerettek és nem sokat gondolkoztak a házasságon.

Mivel a férfi különösen viselkedett és sokat utazott anélkül, hogy elárulta volna nejének az úti célt, Evans gyanakodni kezdett. Az első arculcsapás akkor következett be, mikor az asszony kérdőre vonta szerelmét, aki bevallotta, szülőhazájában van egy korábbi felesége és két fia. A férfi azt állította szülei kényszerítették a házasságra és már elvált a nőtől, azonban a gyerekeiről gondoskodni akar.

Ezt követően éveken keresztül élték a boldog házasok életét, saját gyerekük született. Ennek az idillnek egy sokkoló telefonhívás vetett véget. Evans egyedül volt otthon, ő vette fel a telefont. A vonal másik végén egy asszony szólalt meg, akiről kiderül Aman első felesége. A nő mint a világ legtermészetesebb dolga, közölte Evanssal, szóljon a férfinek, hogy lánya született.

Mint később kiderült, ez volt a pár hatodik gyereke, tehát a férfi a 20 éves házasság során még négy gyereket nemzett másik nőjének, akitől soha nem vált el. Evans aznap este elküldte a férjét és beadta a válókeresetet.

- Most már nincsenek könnyeim. Annyiszor összetörte a szívem és olyan mélyen megbántott, hogy megkönnyebbülés volt számomra, mikor ez a hazug, kétszínű ember eltűnt az életemből – nyilatkozta a jelenleg szingli asszony a riportereknek. 

További cikkek

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Ez is érdekelhet

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

metropol.hu

Drámai képet posztolt a magyar énekes: tragédia történt hajnalban – Fotó!

life.hu

Mélyaltatásban szülte meg kislányát a covidos magyar kismama

magyarnemzet.hu

Közös nyilatkozatban határolódtak el Márki-Zay Pétertől

origo.hu

Rákaptak az invazív kagylókra a balatoni pontyok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Soha nem látott híd épül Sátoraljaújhelyen

nemzetisport.hu

PL: Suárez ajánlatot kapott az Aston Villától – sajtóhír

life.hu

Az életükkel játszanak az idősek - Valós veszélyt jelentenek az illegális otthonok

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

origo.hu

Tom Hanks svéd filmsiker amerikai remake-jében szerepel