Aktuális

Megrázó: fóliasátorban éli mindennapjait Józsi

Bors

Létrehozva: 2014.01.13.

Hódmezővásárhelyen, egy fóliából összetákolt épületben él Kósa József. Az 58 éves férfi reméli képes lesz kitörni a nyomorból és egyszer igazi lakásba költözhet majd.

Immár 13 éve hajléktalan, azóta egy fóliakalyibában él Hódmezővásárhelyen Kósa József. Az 58 éves férfi azonban nem adja fel, most éppen gátőrnek tanul – írja a delmagyar.hu. – Édesapám 1989-ben meghalt, ez törte ketté az életemet – mondta az 58 esztendôs Kósa József.

Fél házat örökölt, abból kapott százezer forintot, az összegből tíz évig vegetált, mellette alkalmi munkákból tartotta fenn magát. Három évig az élettársánál élt Csongrádon, majd miután összevesztek, 2000-ben került haza Hódmezővásárhelyre. – Nem vagyok alkoholista, csak a kávé és a cigi a szenvedélyem, hetente egyszer-kétszer gurul le egy-két sör a haverokkal – mondja.

Kósa József állítja, ha állandó munkát kapna, kitörhetne ebből a helyzetből.  – Jelenleg közmunkás vagyok, Kopáncsra járok mindennap biciklivel. Gátőrnek képeznek. Remélem, ha sikerrel elvégzem, segít majd az elhelyezkedésben – mondja a férfi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek