Aktuális

Kihallgatják az agyonvert tápiószelei kislány nevelőapját

Bors

2014. január 13. hétfő 07:25

Egyre több a rejtély a tápiószelei A. Kíra halála körül. A kislányt életveszélyes állapotban szállították kórházba, majd két nap múlva meghalt. Szinte hihetetlen, de a rendőrség eddig nem hallgatott ki senkit az ügyben.

Nem enyhült a felháborodás Tápiószelén, ahonnan szerda délután rohammentő szállított el egy helybéli kislányt, a kétéves A. Kírát. Ahogyan azt a Bors megírta,
a gyermek nevelőapjával, B. Bélával és két hónapos öccsével, Patrikkal volt otthon, amikor rejtélyes körülmények között olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni, majd két nappal később a Heim Pál Gyermekkórházban meghalt.

A környékbeliek szerint már korábban is látszottak külsérelmi nyomok a kislányon. A nevelőapa azonban azt állítja: nem tudja, mi történhetett, ő a másik szobában volt, Kíra vélhetően csak fejre esett. – Még nem hallgattunk ki senkit. Valószínűleg keddre lesz meg a boncolás eredménye, akkor kezdődhetnek a meghallgatások. Gyanúsítottunk sincs az ügy­ben.

Minket a kórház értesített szerdán – mondta lapunknak Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Ottjártunkkor a család gyászolt a csendes tápiószelei házban, a leengedett redőnyök mögött. Anikó, Kíra édesanyja és volt férje, Sebastián a kislány édesapja összeomlott lányuk halá­lakor. A helyiek szerint az apa szeme fénye volt a két kislánya.

– Nagyon szerette a lányokat, bár a kicsik az anyjukkal éltek, többször is meglátogatta, elvitte őket – ­magyarázza az ut­ca egyik lakója. Az édesanya a Facebookon kérte az embereket: hagyják őt gyászolni. – Most gyászolok, de amit írnak és mondanak, az nem úgy van, tart a nyomozás. Szeretném, ha vége lenne a valótlanságoknak – írta Anikó.

Egyelőre nem tudni, mi lesz a nevelőapa sorsa, eddig őt sem hallgatták ki a rendőrök. Ráadásul nem tudtuk meg azt sem, hol tartózkodik B. Béla. 

További cikkek

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Ez is érdekelhet

life.hu

Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

hirtv.hu

Csörte: Sorsdöntő népszavazás áprilisban

kisalfold.hu

Búcsú a bajnoktól - videón Csollány Szilveszter olimpiai aranyat érő gyűrű gyakorlata

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

mindmegette.hu

Heti top 10 recept: röpködnek a mínuszok, előkerültek a melengető, kiadós receptek

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

borsonline.hu

Megható! Csollány Szilveszter utolsó fotója, amit megosztott magáról

origo.hu

A Telex már december 7-én elkészítette a 'Meghalt Csollány Szilveszter' cikket - mutatjuk a bizonyítékot