Aktuális

Iszonyú dolgot tett egy macskával a közmunkás

Bors

Létrehozva: 2014.01.14.

Brutálisan kínzott megy egy macskát egy közmunkás, aki előbb megetette, megsimogatta és ölbe vette a cirmost, majd egy kályhába dugta. 10 hónap börtönt kapott.

Szinte felfoghatatlan módón végzett egy ártatlan kóbormacskával egy 23 éves, büntetett előéletű közmunkás. Az eset még tavaly decemberben történt a Heves Megyei Lőrinci-Selyp vasútállomásán.

A közmunkás többedmagával az állomás épülete előtt dohányzott, amikor odasomfordált hozzá egy macska. A fiatalember előbb a zsebéből ételt adott az éhes kandúrnak, felvette, simogatta, majd ölbe fogva a váróhelyiségbe vitte írja a heol.hu.

- Meghoztam a vacsorát! - közölte az ott tartozkodókkal, és nyomban ez után a macskát a terem fűtésére szolgáló, üzemelő kályhába gyömöszölte. A szerencsétlen állat kétségbeesetten védekezett, menekülni próbált, miközben megharapta és meg is karmolta B. Bélát. Az összeégett, az égési sérülései miatt különös szenvedések között elpusztult macska tetemét a gyanúsított rövid idő elteltével egy hosszú fém villával kiemelte a kályhából, és azt a vasútállomás területén félredobta.

A Hatvani Járásbíróság végül 10 hónapos, végrehajtandó fogházbüntetésre ítélte szadista tettééért B. Bélát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek