Aktuális

Durva: 12 éves társát rabolta ki a 14 éves

Bors

Létrehozva: 2014.01.29.

Kirabolt egy 12 éves kisfiút egy 14 éves társa Kisvárdán. A fiú a nyakánál fogva kapta el áldozatát, majd elvette a táskáját. Mikor elfogták, annyit mondott: tetszett neki a kisfiú holmija, tehát elvette.

A kisfiút még 28-án kezdte el követni a nála alig pár évvel idősebb társa Kisvárda egyik utcáján - olvasható a police.hu oldalán. Ahogy egy parkos területre értek, későbbi támadója megszólította a kisebb fiút, majd szó nélkül elkapta a nyakát, a falhoz lökte, és a hátán lévő iskolatáskáját követelte.

A riadt fiú azonnal átadta a hátizsákot, amivel a tolvaj fiú elmenekült. Nem sokáig örülhetett azonban a zsákmányának, ugyanis a rendőrök alig másfél órán belül elfogták a 14 éves rablót, aki a helyszínen beismerő vallomást tett. A kérdésre, hogy miért támadta meg a kisfiút, csak annyit válaszolt: egyszerűen megtetszett neki a táskája.

– A 14 éves helyi fiút rablás bűntettének elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vette a Kisvárdai rendőrkapitányság. A fiatalkorú nem tagadta a bűncselekményt - tájékoztat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek