Aktuális

Döbbenetes dolog történt a hasfájós nővel a kórházban

Bors

Létrehozva: 2014.01.11.

Napokig sokkos állapotban volt az a középkorú brit asszony, akit kínzó hasfájással szállítottak kórházba egy héttel ezelőtt. A nő problémájára igen kézenfekvő, ám elképesztő volt a magyarázat. Az asszony tudta nélkül, gyereket várt.

A 43 éves Teresa Howardnak hihetetlen élményben volt része. A kétgyermekes családanyát múlt héten kórházba szállították, mert elviselhetetlen hasgörcsei voltak, ám kiderült egyáltalán nem volt beteg. Sőt, élete legszebb és egyben legelképesztőbb pillanatait élte át a klinikán. Váratlanul gyereke született – írja a Daily Mail.

Az asszony elmondása szerint nem tudott arról, hogy terhes. Mikor hasa elkezdett nőni, azt hitte egyszerűen meghízott. - Még most sem értem az egészet. Már kétszer szültem, tudom milyen terhesnek lenni. De ez alkalommal egyáltalán nem éreztem várandósnak magam, csak kövérnek – mesélte az újdonsült anya a riportereknek.

Howard akkor került kórházba, mikor otthonában felüléseket végzett és rosszul lett. - Meg akartam szabadulni az úszógumitól, ezért őrültem edzettem. Azt hittem, attól fájdult meg a hasam, mert kiszakadt a sérvem – folytatta nem mindennapi történetét az asszony.

Harminc perc múlva már kórházban volt, ahol egy orvos közölte vele, pillanatokon belül szülni fog. Két óra múlva világra hozta harmadik fiát. Elmondása szerint még most is nehezére esik elhinnie a történteket, de hatalmas ajándéknak érzik párjával az újszülött csecsemőt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek