Aktuális

Augusztusig tart Orbán Viktor lendülete

Bors

2014. január 3. péntek 09:00

A Fidesz elnökének a Vénuszra, Gyurcsány Ferencnek a nőkre, Vona Gábornak pedig a saját múltjára kell majd leginkább ügyelnie 2014-ben. Bajnai Gordonra siker vár, míg Mesterházy Attilának küzdős tavaszt ígérnek a csillagok. A Bors elkészíttette a pártvezérek 2014-es horoszkópját.

Bajnai Gordon

Született: 1968. 03. 05.
Csillagjegye: Halak

Az újjászületés éve következik a Halak számára. Bajnai Gordonra a jelek szerint teljes átalakulás vár 2014-ben, amely nyárra óriási megkönnyebbülést hoz az életébe. Ez kihatással lesz a karrierjére, elhagyja az álomvilágot és óriási energiákat fordít majd a valós – és elérhető – célok teljesítésére.

Április a legjobb hónapja lesz egész évben. Vigyáznia kell azonban a rosszakarókkal. Sokan megpróbálják majd kihasználni jóhiszeműségét, és a hátán feljebb kapaszkodni a ranglétrán. Az év második felére nem árt majd visszafognia a tempót, több időt kell fordítania alvásra és stresszoldásra.

Orbán Viktor

Született: 1963. 05. 31.
Csillagjegye: Ikrek

Kemény munka és siker. Ez jellemzi idén az Ikrek életét, legalábbis az év első felében. Nem nehéz arra következtetni, hogy mit is jelenthet ez Orbán Viktor miniszterelnök esetében. A választásokra készülve nem árt azonban figyelembe vennie néhány dolgot. Először is vigyáznia kell a Vénusszal, amely akadályokat gördíthet elé, de a családjára, barátaira bátran támaszkodhat.

Az év pénzügyileg is rendkívül sikeresnek ígérkezik a Jupiter állása alapján. Ráadásul 2014 újabb családi örömöt hozhat számára, lehet esetleg unoka vagy egy új családtag (például új vő). Munkája terén augusztusban törés várható.

Mesterházy Attila

Született: 1974. 01. 30.
Csillagjegye: Vízöntő

Rengeteg utazás vár az MSZP elnökére, de ez nem a pihenéssel köthető egybe, sokkal inkább a munkával. Nem árt azonban vigyáznia, könnyen kikészülhet, belefásulhat a mindennapokba. Egyáltalán nem biztos ugyanakkor, hogy a sok munka kifizetődik a végén, a tavasz nagyon kemény időszak lesz számára.

Júliusban komoly – várhatóan pozitív – fordulat állhat be a munkája terén. Kiváló kapcsolatokat építhet ki a nyáron, amelyek hosszú távon gyümölcsözőek lehetnek. Mindenképpen jó hír, hogy családi életében nem várhatók problémák.

Gyurcsány Ferenc

Született: 1961. 06. 04.
Csillagjegye: Ikrek

Kalandos évet jósolnak a csil­lagok a Demokratikus Koalíció elnökének. Az Orbánhoz hasonlóan Ikrek csillagjegyben született Gyurcsány első négy hónapja lesz kifejezetten ígéretes, májusban azonban komoly problémákba ütközhet. Ő tehát akkor jár jól, ha áprilisban lesznek a választások, de utána nagyot koppanhat a parlamentben.

Anyagilag sokkal rosszabb kilátásai vannak, különösen az év első felében, valószínűleg a kampány kikezdi a vagyonát. Több jel utal arra, hogy februárban romantikus kapcsolatba keveredik, de ez akár lehet a régi szenvedély újbóli felizzása is. Komoly egészségügyi problémák is felléphetnek nála.

Vona Gábor

Született: 1978. 08. 20.
Csillagjegye: Oroszlán

A legnagyobb mázlista. Legalábbis a csillagjegyek alapján ez mondható el a Jobbik elnökéről, akinek idén kijut a jóból. A nyárra szinte rocksztári magasságokba repülhet a népszerűsége. Az elmúlt évek munkája most érik be. Persze ehhez rengeteg kockázatot is kell vállalnia, de a szerencse idén rámosolyog.

A kommunikáció terén is hatalmas fejlődés vár rá, egyre több és több embert szólít majd meg, elsősorban a közösségi média segítségével. Májusban egész életét meghatározó dolgok történnek vele. A fény mellett azonban a sötét múlt is visszakacsint majd, nem árt vigyáznia, mi derül még ki róla.  

További cikkek

Fájdalom

Földön túli szerelem: Zokogva búcsúzott menyasszonya Dobos Attilától

Búcsú

Végső búcsú: Utolsó útjára kísérik Dobos Attilát – fotók

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Köszönet a horvátoknak, hogy nyertek Izland ellen!”

likebalaton.hu

Megérkezett Vörsre Kele, Magyarország első gólyája

hirtv.hu

Családirtás a XVIII. kerületben: késsel a kezőben, szó nélkül ment be szülei szobájába a fiú

teol.hu

Dráma Felsőnyéken: a háziorvosi asszisztens élesztette újra a falu legidősebb hölgyét

origo.hu

Nagyon tartják az értéküket az iPhone 12-esek

nemzetisport.hu

NFL: A családommal kitaláljuk, mi legyen – Brady a jövőjéről beszélt

origo.hu

Varga Mihály: Magyarország a világszintű produkciókat készítő országok sorába léphet

origo.hu

Úgy döntött, hogy pont a szakadék szélén fordul vissza, ami ezután jött, arra nincsenek szavak

mandiner.hu

Bangóné még nem adta vissza az országgyűlési mandátumát

metropol.hu

Váratlan fordulat, ezt tette titokban Harry herceg és Károly

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben