Jonathan McGowan munkájából adódóan nem igazán idegenkedik a halott állatok jelenlététől, így aztán karácsonykor is inkább az úton talált tetemeket készíti el, ahelyett, hogy boltban vásárolna húst. A férfi idén is rókát és fácánt szervíroz, sőt, ha egy kis szerencséje van, szarvashús is kerül az ünnepi menübe.
Másokat is igyekszik arra buzdítani, hogy az elgázolt állatokat fogyasszák, mert szerinte hatalmas pocsékolás hagyni, hogy ezek a tetemek feleslegesen elbomoljanak.
- A róka disznóízű, a fácán pedig sokkal ízletesebb, mint a pulyka, az elütött szarvas pedig sokkal frissebb, mint a bolti - próbál kedvet csinálni bizarr szokásának a Mirror cikkében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.