Undorító dolgot tesz a karácsonyi asztalra a férfi

vacsora
PUBLIKÁLÁS: 2013. december 23. 19:30
Az állatkitöméssel foglalkozó férfi fillérekből oldja meg az ünnepi vacsorát: az úton elgázolt vadállatok tetemeit használja alapanyagnak.
Bors

Jonathan McGowan munkájából adódóan nem igazán idegenkedik a halott állatok jelenlététől, így aztán karácsonykor is inkább az úton talált tetemeket készíti el, ahelyett, hogy boltban vásárolna húst. A férfi idén is rókát és fácánt szervíroz, sőt, ha egy kis szerencséje van, szarvashús is kerül az ünnepi menübe.

Másokat is igyekszik arra buzdítani, hogy az elgázolt állatokat fogyasszák, mert szerinte hatalmas pocsékolás hagyni, hogy ezek a tetemek feleslegesen elbomoljanak.

- A róka disznóízű, a fácán pedig sokkal ízletesebb, mint a pulyka, az elütött szarvas pedig sokkal frissebb, mint a bolti - próbál kedvet csinálni bizarr szokásának a Mirror cikkében. 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.