Aktuális

Szárított hús és paróka: a legszemetebb karácsonyi ajándékok

Bors

Létrehozva: 2013.12.25.

Ha idén is sapkát vagy papucsot hozott a Jézuska, ne csüggedjen, vannak akik sokkal rosszabbul jártak. A lehetőségek és az ostobaság tengeréből halásztunk, nem volt nehéz.

A parenting.com is készített egy összeállítást azokról a legborzalmasabb meglepetésekről, amelyek a karácsonyfa várták gyanútlan áldozataikat.

Volt olyan hölgy, aki egy hatalmas kartondobozt kapott, tele tüzifával és egy nagy csomag fokhagymával. Azóta is azon gondolkozik, hogy égetnivaló vámpínak tartja az illető, vagy inkább csak egy olaszos vacsorára vágyott a kandalló előtt.

Kristen exférje is hasznos dolgot akart adni, így becsomagolt négy zacskó szárított marhahúst, kiegészítve némi készpénzzel. Nyilván úgy döntött, a köretet majd megveszi magának egykor imádott felesége. 

Nyami

Brooke legnagyobb megdöbbenésére egy fémdobozt talált a csomagban, amiben évekkel azelőtt lejárt szavatosságú ízesített popcorn volt, de még így is jobban jár, mint az a tanárnő, aki egy doboz bonbont kapott, amből már hiányzott az édesség fele, sőt, egy félig megrágott csoki is lapult a papír alatt.

A nagymamák leleményessége igazán csúcsra van járatva ebben az időszakban: akad, aki egy garázsvásárról szervált használt pólót illetve egy büdös és koszos játékmackót szerzett unokájának, másnak XXL-es virágos bugyogót és mamiszagú parfümöt csempészett idős rokona a fa alá, megint más pedig egy üdvözlőlapot kapott, és hogy ne sírjon a szája, a nagymama 1,24 dollárnyi aprót (kb. 250 forint) is mellékelt.

 

Cuki

Na nem kell ahhoz nyugdíjszelvény, hogy valaki csúnyán mellényúljon ajándékügyben. Victoriából édesanyja csalt ki könnyeket, ám sajnos nem örömében zokogott a karácsonyi vacsora alatt.

Anyu ugyanis egy rózsaszín nyúlszőr boleróval lepte meg, és a megnyilvánvaló esztétikai terrortámadáson kívül két dolog is fájt neki: egyrészt életében nem vett még magára rózsaszín ruhát, másrészt allergiás a nyúlszőrre, amivel nyilván a család is tisztában volt.

Christinek majdnem kihullott az eredeti haja, amikor meglátta az ajándékát, a kínai piacos minőségű műtincseket, amelyekhez egy használhatatlan kefe és egy csodás hajgumi is mellékelve volt, de még mindig jobban járt, mint Andrea, aki egy egérfogóhoz ragasztott rágcsálót formázó gyertyát kapott családjától.

Szexi

A legnagyobb húzás azonban kétségtelenül Marie húgáé, aki nems egyszerűséggel visszaadta testvérének a töle 6 évvel azelőtt kapott ajándékot, ráadásul az eredeti, névre szóló csomagolásban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek