Aktuális

Ürülékkel etette gyerekeit a pár

Bors

Létrehozva: 2013.11.26.

Az elkészült vádirat szerint a gyerekek kicsi koruk óta szenvedtek a kínzásoktól. Szüleikkel együtt kellett pornót nézniük, majd rajtuk próbálták ki az ott látottakat.

A házaspár hosszú évekig művelte a borzalmakat gyerekeivel. Az anya ahelyett, hogy megakadályozta volna a brutalitást, inkább segített férjének - értesült a Blikk.

Az újság a most elkészült vádiratra hivatkozik, mely szerint a kiskorú gyerekek kicsi koruk óta szenvedtek a kínzásoktól. Együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az ott látottakat rajtuk próbálták ki, de előtte gyakran félholtra verték őket.

“Még a sokat próbált kollégák is elborzadtak. A gyerekek egészen addig a napig, amíg nem kerültek állami gondnokság alá, nem fürödtek. A fogkefét és a fogmosás fogalmát nem ismerték. Az ételekkel sem voltak tisztában. Arra tanították őket, hogy csótányokat és más bogarakat fogjanak és egyenek meg” - monta a Blikknek egy rendőrségi forrás, aki azt is hozzátette: patkányokat és más rágcsálókat adtak enni a gyerekeknek. Olyan is volt, hogy ürülékből és kekszreszelékből készítettek nekik kókuszgolyót.

Az informátor szerint két gyerek egyszer meg tudott szökni, és napokig bujkáltak is, de emiatt testvérüket kínozták jobban a szülők.

A házaspárt egy éve fogták el, amikor a gyermekvédelmi szolgálat elvette tőlük a kicsiket, mert nem jártak iskolába. Nevelőszülőkhöz kerültek, akik szembesültek azzal, ami a három gyerekkel történt, aztán értesítették a rendőröket.

Dr. Csics Péter, a családfő ügyvédje a Blikk kérdésére megerősítette, hogy ügyfele ellen folyik eljárás, de amíg nem kapja kézhez a vádiratot, nem kíván bővebben nyilatkozni.
 

Az alapvető jogok biztosának felszólítására a cikket 2014 április 29-én az Adatvédelmi Irányelv 2. cikk a) pontja alapján módosítottuk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek