Aktuális

Újabb fordulat a mohácsi pedofil ügyben

FG

Létrehozva: 2013.11.25.

Több kislány visszavonta a terhelő vallomást a mohácsi pedofilügyben – értesült a Bors. Mint azt megírtuk, B. Mihályt hét év börtönre ítélték másodfokon. A visszavont vallomások miatt perújításra kerülhet sor a szemérem elleni erőszak miatt elítélt mohácsi rajztanár ügyében.

B. Mihály ügyvédje megerősítette, hogy perújításra készülnek, mert olyan információk jutottak a birtokába, amelyek indokolttá tehetik a eljárás megismétlését. Magyar György a titoktartási kötelezettsége miatt nem árult el részleteket az új bizonyítékokról.

Úgy tudjuk, hogy a tizennégy sértett közül eddig két-három kislány vonta vissza terhelő vallomását, állításuk szerint azért, mert azt rendőri nyomásra tették.

– Védencem egészségügyi állapota miatt a büntetés végrehajtásának elhalasztását is indítványozzuk, mert a szakértői vélemény szerint nincs börtöntűrő képessége – tette hozzá az ügyvéd.

B. Mihály gyerekkora óta vérzékenységben szenved, ezért ha nem tud eleget mozogni, akkor egy kis megerőltetés után bevéreznek az ízületei, ami egy idő után akár végtagbénuláshoz is vezethet.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek