Aktuális

Szerencsével indul a Nyilas hava

Bors

2013. november 25. hétfő 18:00

A Nyilas jegyébe lépve megváltoznak körülöttünk az érzelmek. Egyre bizakodóbbá válunk, így könnyebb lesz elindulni a szerencse és a siker felé. Arra ügyeljen mindenki, hogy a most uralkodó Jupiter hajlamossá tesz az önzésre és a pazarlásra is.

KOS:

PÉNZ: a hét második felében növekedhet pénzforgalma. Azonban lehet, hogy otthonára kell kiadnia, mert valami meghibásodik.
MUNKA: felettese intézkedései nem okoznak osztatlan örömöt. A hivatás a és a család között konfliktus feszül. A vállalkozók egy remek üzletnek néznek elébe. Fogja vissza magát a pletykálkodásban!
ÉRZELMI ÉLET: egy, a vihar erejével tomboló szerelemben lehet része, amennyiben nyitott rá. A párok némelyike egy összeköltözést fontolgat. A hét második felében a családokban múló nézeteltérés várható.
ÜZENET: bánjon ügyesen a beérkező bankókkal, mert könnyen kicsúszhat kezei közül!

BIKA:
PÉNZ: egy eredményes pénzügyi hétre számíthat, és aki szerencsés, akár négy forrásból is pénzt remélhet. Lesz, akinek otthonára kell költenie.
MUNKA: aki állást keres, sikerrel pályázhat, és hamarosan új helyén kezdhet. Viszont sok munkahelyen az év végi hajrá kezdetét veszi. A vállalkozók pedig csak győzzék teljesíteni a sok megrendelést!
ÉRZELMI ÉLET: minden esélye megvan egy új szerelemere, sőt némelyek akkora népszerűségnek örvendenek, hogy több jelölt is kínálkozik. Néhány család szombaton összejövetelt szervez.
ÜZENET: szívügyekben ügyesen kell választania, mert pórul járhat! A költekezés terén legyen megfontolt!

IKREK:
PÉNZ: egy tartozás megadása, vagy jobb esetben viszontlátása lehet aktuális. Egy adásvételre remek kilátások ígérkeznek.
MUNKA: néhányan a héten kezdenek új munkahelyükön. Az állás nélkülieknek is gőzerővel kell keresniük, mert sikerrel járhatnak. A vállalkozóknak egy nagyobb szerződés van kilátásban.
ÉRZELMI ÉLET: csupán egy kisebb munkahelyi flört van kilátásban. Néhány család egy nagyobb ünnepségre hivatalos, vagy ők tartják, ami lehet egy lakásszentelő is. Örömteli hírt hall egy rokonáról.
ÜZENET: aki új munkát keres, ez a hét tálcán kínálja a jó lehetőségeket, érdemes kihasználni!

RÁK:
PÉNZ: hét végére pénzhez jut. A vállalkozók egy remek,hosszú távú üzletet köthetnek, de mellette kisebbeket is beeshetnek.
MUNKA: aki előléptetésre vár, a héten teljesülhet a felkérés. Új kolléga is érkezhet a munkacsoportba erősítésként, mivel egy új feladat ellátása nagy kihívást jelenthet. Vigyázzon az áskálódókkal!
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek esélyesek egy ígéretes szerelemre. A családok némelyike egy nagy összejövetelt rendez, vagy épp hivatalos oda, ahol érdekes információhoz jut.
ÜZENET: a társtalanok ragadják meg fényszögek kínálta alkalmat, hogy ne kelljen egyedül tölteniük az ünnepeket!

OROSZLÁN:
PÉNZ: egy szerencsés pénzügyi hét várható, így több helyről is bevételt remélhet. Az ingatlanügyek kedvező irányba tartanak.
MUNKA: ahogy sokasodnak a feladatok, úgy fokozódik a feszültség és kezdik ki egymást a kollégák. A vállalkozóknak több megrendelést is módjukban áll teljesíteni, és egy nagy üzlet is összejöhet.
ÉRZELMI ÉLET: ha új szerelemre vágyakozik, a hét végén fogadjon el minden meghívást, de egy nyelvtanfolyam, vagy egy rövidebb külföldi út is szóba jöhet. Az együtt élők közt viták várhatók.
ÜZENET: különösen vigyázzon titkos ellenségeivel, mert igyekeznek rossz színben feltüntetni önt, amiben sajnos a főnök is partner.

SZŰZ:
PÉNZ: jelentősebb pénzforgalomra számíthat. Aki adásvételben érintett, az a vártnál is jobban sikerülhet. Megadják végre a pénzét.
MUNKA: egy új, és kedvére való feladattal bízhatják meg, ami sokat lendíthet szakmai hírnevén, de ezzel együtt irigyei száma is növekedhet. A vállalkozók a hét végén számítsanak új megrendelőre.
ÉRZELMI ÉLET: aki a társkeresés fázisánál jár, lehet, hogy a közvetlen környezetben tűnik föl valaki, de elképzelhető egy netes ismerkedés is. Néhány család egy baráti meghívásnak tesz eleget.
ÜZENET: a vállalkozók ragadjanak meg minden lehetőséget, mert nem tudni, melyikből lesz bomba üzlet!

MÉRLEG:
PÉNZ: elismerhetik éves szakmai teljesítményét. Az ingatlanügyek fordulatot vehetnek, aki költözni akar, most tegyen lépéseket!
MUNKA: néhányan a héten kezdik meg új pályafutásukat, de az állást keresők is igyekezzenek, hogy kifogjanak egy előnyös lehetőséget. A vállalkozók egy készpénzes üzletre esélyesek.
ÉRZELMI ÉLET: a társtalanok számára egy új kapcsolat van kilátásban. A már meglévő szerelmek pedig tovább mélyülnek, és egy összeköltözés is napirenden lehet. A most kirobbanó viták gyorsan elülnek.
ÜZENET: a héten ügyesen kell sáfárkodnia a pénzzel, és most érdemes nagyobb üzletbe kezdeni, vagy szerződést kötni!

SKORPIÓ:
PÉNZ: több csatornán is pénze érkezhet. A banki és hitelügyek kedvező irányba tartanak. Az adásvételeket is érdemes erre a hétre időzíteni.
MUNKA: hamarosan megkezdődik az év végi hajrá, de szerencsére jól veszi az akadályokat. Néhány munkahelyre még segéderő is érkezik. A vállalkozók egy nagy üzletet köthetnek.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelem után vágyakozók esélyesek egy új kapcsolatra. Az együtt élők között a csütörtök feszültebb. Néhány család rokonait látja vendégül egy ünnepség keretében.
ÜZENET: ha egy nagyobb baráti összejövetelre invitálják, feltétlenül fogadja el, mert nagy élményben lehet része!

NYILAS:
PÉNZ: bevételek és kiadások egyaránt várhatók. Aki tartozik valaki felé, most módjában áll megadni. Most ne adjon kölcsön!
MUNKA: a hét második felétől nagy megterhelésre lehet készülni, mert plusz feladatot is oszthatnak önre. Azonban jó hír, hogy pénzt is rendelnek mellé. A magánzók szombaton számíthatnak új üzletre.
ÉRZELMI ÉLET: ha nyitott egy új kapcsolatra, a hétvégén könnyen eltalálhatja Ámor nyila. A családok némelyikében a csütörtök egy igen viharos nap lehet.
ÜZENET: próbáljon meg mértéket tartani, és ne hajszolja agyon magát, mert az ünnepekre lenullázhatja energiatartalékait.

BAK:
PÉNZ: a hét második felében érkezhet pénze. Ugyanitt számíthat arra is, hogy családja meglepi valamivel. Az ingatlanügyek jó irányba mozdulnak.
MUNKA: többen most találtak új munkát és a héten megkezdhetik új pályafutásukat. Aki állást keres, ne szégyelljen akár protekciót is igénybe venni! A vállalkozóknak két új üzlet is kilátásban van.
ÉRZELMI ÉLET: intenzív érzelmi életet ígérnek a fényszögek, így nagy szakítások és egymásra találások lehetségesek. Sőt lesz, akit egy új érzelem ígérete sarkall szakításra.
ÜZENET: legyen toleránsabb házastársával, és oltsa el a parázs vitákat, hogy kellemes legyen a hétvége!

VÍZÖNTŐ:
PÉNZ: nagy pénzforgalomra lehet számítani, ám néhol csak átutazóban vendégeskedik a pénz, mert nem tud ellenállni költekezési vágyának.
MUNKA: felkérhetik egy előnyösebb munkakörre, aki pedig ennek várományosa, a héten betöltheti. A vállalkozók egy nagyszerű üzleti lehetőséggel találkoznak.
ÉRZELMI ÉLET: a magányos lelkekhez ellátogathat a szerelem egy csinos jelölt személyében. A közös élet iránti vágy is megfogalmazódhat, így a házasságok és az összeköltözések gyakoriak.
ÜZENET: ha ügyes, egy igen előnyös adásvételt köthet. Ne álljon ellen, ha valaki megérinti lelkét, mert egy komoly szerelem veheti kezdetét!

HALAK:
PÉNZ: jutalommal ismerhetik el éves munkáját. Az adásvételeket is siker övezi. Aki ingatlanügyekben érintett, reményteli fordulatokra számíthat.
MUNKA: felettese egy új feladatot oszthat önre, amit plusz pénzzel honorál, de egy kinevezés is szóba jöhet. Egy új munkatárs is érkezhet erősítésként. A vállalkozókra egy nagyszerű megállapodás vár.
ÉRZELMI ÉLET: az érzelmek iránt vágyakozóknak esélyt jeleznek a csillagok. Sokan pedig már a lakodalmukra készülődnek, vagy összeköltöznek.
ÜZENET: hallgasson a szívére, ha érzelmi ügyekről van szó! Ellenben, ha üzletről, akkor a józan ész győzedelmeskedjen!
 

További cikkek

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

888.hu

Fegyelmi után jutalmat kapott Barts Balázs

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

hirtv.hu

Március 15-től kötelező az oltakozás Németországban

kemma.hu

Szlovák besurranótolvaj járta a házakat Komáromban, letartóztatták a férfit

origo.hu

Az előfizetők kárára módosított volna szerződést a Telenor, közbelépett a Médiahatóság

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

mandiner.hu

Oltassuk vagy ne a gyereket? – szakértő válaszol a Mandinernek

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria