Aktuális

Így pánikolt a liftben a gyilkos vőlegény - videóval

Bors

Létrehozva: 2013.11.03.

Megdöbbentő videót tett közzé az ausztrál bíróság, amely Lisa Harnum halálának körülményeit vizsgálja. A fiatal nőt állítólag a vőlegénye dobta ki a 15. emeletről, a felvételen az látszik, hogy a férfi kiborulva száll be a liftbe, hogy a holttesthez siessen.

Több mint két éve halt meg a kanadai Lisa Harnum. A fiatal nő halálának körülményeit azonban még mindig vizsgálja a bíróság. A nő Sidney-ben halt meg, lezuhant a 15. emeleten található lakásának erkélyéről és halálra zúzta magát. A gyanú szerint azonban nem balesetről van szó, hanem Lisát kilökték, mégpedig a vőlegénye, Simon Gittany - írja az ausztrál ABC.

A bíróságon most mutattak be egy megdöbbentő videót, amelyet az épület biztonsági kamerái rögzítettek. Ezeken az látszik, hogy a vőlegény elkapja Lisát, majd a száját kezével befogva elvonszolja a látószögből. Gittany ezután a liftben tűnik fel ismét, ahogy meglehetősen zaklatott állapotban, pánikolva siet le a holttesthez.

Gittany tagadja, hogy ő lökte volna le a nőt, bár azt elismerte, hogy vitatkoztak, de szerinte baleset történt. Az ügy még folytatódik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek