Aktuális

Elsírta magát a beteg pécsi szatír a bíróságon

Fóris Gábor

Létrehozva: 2013.11.21.

Egy év tíz hónap börtönre ítélte a bíróság azt a szatírt, aki az egyetemen és a Zsolnay negyedben nyilvánosan maszturbált. A bölcsészkar egyik előadásán, letolt nadrággal, merev férfiasságával kapták rajta. M. Kálmán (33) elsírta magát az ítélet hallatán.

Kálmán beteges visszaesőnek számít, már többször elítélték nyilvános recskázásért és erőszakos közösülésért. A férfi tudja magáról, hogy nem normális dolog amit csinált, ennek ellenére nem tudja türtőztetni magát – derült ki a bírósági tárgyalásán. A férfi már jó ideje próbálta magát kezeltetni, volt pszichológusnál és pszichiáternél is, nem tudtak rajta segíteni.

Miután nem tudta magát tovább türtőztetni, február 18-án a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészkarának aulájába ment, ahol egy nagyobb lánytársaság előtt kezdett maszturbálni. Nem sokkal később benyitott az egyik előadásra, nem zavarta, hogy lebukik. A szemtanúk még mindig az események hatása alatt vannak, a szatír jelenlétében egyikük sem mert vallomást tenni.

- Láttam ahogy bejön az előadóba, feltűnt, hogy nem egyetemista. Egy magazint lapozgatott. Fogott egy széket, és mögém ült. Akkor még nem sejtettem semmit. Pár perc múlva éreztem a leheletét a nyakamon, majd ütemes csattogásra lettem figyelmes, nagyon megrémültem. Lemerevedtem amikor hátranéztem, az órája csattogott a jobb kezén, miközben a húzogatta a merev nemi szervét.

-  Bal kezében egy pornó lap volt, a nadrágja meg térdig letolva – emlékezett vissza a bíróságon az egyik egyetemista lány, aki szerint a férfi ezután letolt gatyával totyogott ki az teljesen tele lévő előadóteremből. Kálmán két nappal később a Zsolnay negyedben is megjelent. A felső sétányon kezdett maszturbálni egy iroda ablaka előtt.

– Egy íróasztal és egy hatalmas üvegtábla választ el a sétánytól. A számítógépen dolgoztam, amikor megláttam telefonáló férfit. Az tűnt fel, hogy áthatóan furcsán bámul és olyan kajánul mosolyog, miközben rátapad az üvegre. Majd lenéztem, és a látványtól, először nem kaptam levegőt. Álló nemi szervét húzogatta, és a szemembe nézett. Segítséget hívtam, de eltűnt, mint a kámfor – mondta a bíróságon egy másik lány, aki a Zsolnay Negyedben dolgozik.

Kálmánnak most nem volt szerencséje, felvették a biztonsági kamerák, így pár nappal később az utcán felismerték a rendőrök. Azóta volt előzetes letartóztatásban. A férfi könnyeivel küszködött a bíróságon, az utolsó szó jogán azt mondta: - Sajnálom amit tettem, megbántam. Szeretnék minden sértettől bocsánatot kérni. Arcát nem vállalta, nyilatkozni sem akart. Az mondta, szégyelli magát.

Februárban került előzetes letartóztatásban, akkor is azért könyörgött, hogy nem kamerázzák. - Ne fényképezzenek, mert felismernek a börtönben és megcsinálnak – kiabálta kétségbeesetten.– Ne félj, fotó nélkül is tudni fogják, és megcsinálnak - mondta viccelődve a szatírt vezető rendőr.

A Pécsi Járásbíróság egy év tíz hónapletöltendő börtönre ítélte, az ügyész súlyosbításért az ügyvédje enyhítésért fellebbezett. M. Kálmán (33) eddig négyszer volt büntetve, mert Pécs különböző helyszínein nyilvánosan maszturbált. 17 évesen, 1999-ben kezdte mutogatni magát, azóta háromszor szemérem elleni, egyszer erőszakos közösülésért ítélte el a bíróság.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek